Bästa jag mått sen i somras

Även om jag inte rörde mig så långt utanför vårt lilla område, föll jag för Marbella. Jag är så tacksam över den fina höstlovsresan med familjen som kom att bli så betydelsefull för mig. För första gången sen i somras har jag känt mig bra, känt glädje och som mig själv. Det kändes så fint att äntligen få känna så igen (även om jag var väldigt trött i bland). Kanske låter det deppigt, men man glömmer liksom bort hur det känns att vara sitt vanliga jag, glad och inspirerad när man är utbränd. Perioderna kommer och går. Det är fruktansvärt att vara i de tyngre svackorna under lång tid. Just nu verkar jag vara i en bättre och det känns fantastiskt. Den här resan öppnade upp för att jag skulle få känna mig strak igen, nosa på en bättre period. Det betyder så mycket.

Nu till två restaurangtips för middag. Sista kvällen åt vi på en restaurang i Puerto Banus, som jag bara måste rekommendera, Los Banditos (näst sista bilden på mig, hur mysigt ser det inte ut?). Alltså jaa vilken god mat och såå mysig restaurang. Jag åt en jättegod rätt med lamm och risotto, samt en underbar chockladmousse till efterrätt. Ett annat middagstips är Casanis Bistrot i Gamla Stan. Där åt jag den godaste lasagnen jag har smakat. Tips tips!

Jag spenderade en stor del av semestern vilandes på en solstol. Jag klagar inte, det var perfekt. Vår söta lilla trädgård med precis lagom ljusinsläpp var så härlig att vara i. Jag fick någon slags längtan efter att skaffa hus och ha en liten mysig trädgård pyssla om av att vara där. Förhoppningsvis kommer det inte dröja länge innan jag återser Marbella, vilken bra feeling jag fick. Men bäst av allt var att jag mådde så bra och fick en knuff i rätt riktning. Tacksam.

Läs mitt inlägg om att resa som utmattad

Med kärlek, Alexandra

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229