Haft en toppen dag, hade verksta hela dagen och fick sluta 1 timme tidigare. Har bara kännt mig så lycklig idag, det är första gången på 3 veckor jag faktiskt mår bra på riktigt. ☺️ tänk om man kunde må såhär bra varje dag😁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Trodde jag kunde klara det.. Men fyfan va svårt det är utan dig. Du vägrar fatta.
Kärlek är inte som man tänkt sig. Kärlek gör bara ont och suger. Det tär verkligen på en när man älskar personen men man existerar inte i personens värld längre.

Never fall in Love..

Likes

Comments

Haft en underbar dag, börja med sovmorgon sen till skolan och träffa vänner. Hade min sista pt dag idag också.

Likes

Comments

Det bästa som finns på morgonen är en kopp kaffe och några avsnitt av how i met your mother👌🏻

Likes

Comments

Hunnit med mycket idag, dagen börja med att pappa och Malena åkte på kryssning. Jag och lillesyrran tog en långpromenad i årbyskogen med hundarna i 2 timmar. Så fort vi kom hem så va det bara att sticka till gymmet och träffa mark och Simon.
Fick lite tankar om hur jag ska kunna öka min träning till en högre nivå

Likes

Comments

Du gjorde mig till den lyckligaste tjejen i världen, din kärlek va så äkta. Men vad hände? Allt bara dog, din kärlek till mig dog.
Det är svårt att förstå att personen man älska inte kommer komma tillbaka igen, ingen som pussar och håller om en på morgonen, ingen som kysser mig godnatt och trycker mig närmare sig innan man somnar.

Det är svårt att föreställa sig att du är borta, att någon annan kommer ta min plats vid din sida. Allt är bara så mörkt utan dig. Vill tillbaka i tiden och fixa sprickan som uppstod mellan oss två.

Likes

Comments

Börja äntligen träningen igår, gått i nästan ett år och tjatat på mig själv om att jag ska börja men aldrig riktigt orkat tagit tag i det.

Idag blev det träningspass på tre och en halv timme. Kroppen värker men jag mår äntligen bättre. 💪🏻 målet är att träna varje dag nu i ungefär ett halv år och se utvecklingen.👍🏻

Likes

Comments