Hej idag har jag bara städat. Jag började klockan 1 och slutade klockan halv 8 på kvällen. Sen kopplade jag bara av!! Så det är inte mycket jag har gjort idag! Imorgon ska jag också städa det sista som jag har att göra och sen ska jag väg o träna och kolla bio. Ska bli så gött att gå på bio och bara glömma alla problem man har för stunden!! Men skriver imorgon för nu ska jag försöka sova! Ny dag o nya tag i livet! Livet fortsätter!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej!! Min helg har varit helt underbar! Var hemma hos föräldrarna hela helgen. Hade grannarna på besök hela dagen i fredags och lördagen hade vi också grannarna på besök. Och så fixade vi en ny trappa. Så i dag har jag inte gjort så mycket för har varit jätte trött efter vi haft grannarna på besök. Så har bara kollat film idag. Sen åkte jag tillbaka till Eslöv igen och nu har jag inte gjort så mycket än att bara käkar mat. Annars har det inte hänt så mycket i helgen!! Men denna helgen har varit helt underbar!

Likes

Comments

Heej idag tänkte jag berätta om min dag. Idag har jag varit i skolan och det var roligt att var tillbaka till skolan efter har varit sjuk i ungefär 2 veckor. Så riktigt gött att vara tillbaka. Sen efter jag kom hem från skolan så har jag bara kollat tv och tvättat. men allt har inte varit så bra har varit nere ganska mycket dom senaste veckorna. pga en kille som jag gillar som jag trodde att han gillade mig mer. Han sa att han gjorde det men allt bara bullshit. Han bara ljög om att han gillade mig och älskade mig. Men så var det tyvärr inte. Så nu är det bara att försöka gå vidare. annars har allting varit bra bort sätt från killen som jag gillar.

Men kommentera om vad ni vill att jag ska skriva om. Har inte så många ideer om man man kan skriva om så om något ämne som intresserar er så är det bara att kommentera <3

Likes

Comments

Heej mitt namn är Alexandra. Jag är typ ny på bloggen har ju en annan blogg också. Men här kommer ni få veta mycket om min vardag och lite andra spännande saker. Hoppas att det finns någon som kommer läsa mina inlägg. Men jag bloggar imorgon igen. För ska försöka sova för har skola imorgon. Godnatt :)

Likes

Comments