Hejsa,

Mit navn er Alexander Siniora, og jeg har valgt at starte min egen blog ved siden af min YouTube kanal. I mit første blogindlæg der vil jeg fortælle lidt om mig selv, og hvad jeg går og laver.

I min hverdag der studerer jeg på Aarhus Business College (HHX). Jeg går på linjen "Økonomi og Innovation med tysk" og det er en linje jeg er rigtig glad for, da jeg specielt godt kan lide fagene "innovation og afsætning". Jeg går lige pt. i 2.G og jeg synes bestemt skolen er hårdt lige pt.. fordi.....

Ved siden af skolen, der optager, redigerer og uploader jeg rigtig mange videoer til min YouTube kanal som hedder "Alexander Siniora". Der bliver for det meste optaget fashion relateret videoer, ellers så optager jeg bare mig selv og de forskellige ting jeg laver i mit liv. Det er meget frit og jeg optager sådan set bare hvad jeg lige har lyst til at optage. Dog så har jeg selv en meget stor interesse for fashion, og det er derfor de fleste af mine videoer som sagt også omhandler fashion.

Og ved siden af skolen og Youtube, der ejer jeg mit eget tøjmærke/brand som hedder "SINIORA". Jeg startede SINIORA i september 2017, hvor jeg startede med at sælge en kollektion der hed "DIEGO" som var til ære for min afdøde far som hedder "Danny Diego Siniora". DIEGO kollektionen blev udsolgt på blot 4 timer, og herfra fik jeg rigtig meget blod på tanden og udgav allerede en ny tøjkollektion d. 6 december som hedder "BROTHERHOOD" den blev udsolgt på blot 1 time.

Jeg har nu lige fornyligt udgivet nogle flere produkter til "BROTHERHOOD" kollektionen og det går rigtig rigtig godt med salget. Der blev meget hurtigt udsolgt på de nye sorte hoodies, som i også kan se på billederne ovenfor.

Og ved siden af skolen, YouTube og mit tøjmærke, så ejer jeg også et mobildiskotek der hedder "Light In The Dark". Vi tilbyder et stort lysshow, stort lydanlæg, røgmaskiner, dj's, fotografer og meget mere til alle mulige forskellige fester. Det ejer jeg sammen med 3 venner fra min klasse, og Light In The Dark har nu aktivt været igang i 1½ år, fordi vi startede det blot 2 uger efter vi startede på skolen i 1.G. Vi er ude og spille næsten hver eneste weekend og nogle to gange på en weekend, så det går rigtig godt.

Og ved siden af Skolen, Youtube, mit tøjmærke og mit mobildiskotek, så skal jeg selvfølgelig også have tid til vennerne og familien. Dette kan jeg også godt finde tid til, og jeg er ofte sammen med min bedsteven som hedder "Ebbe Kristiansen". Han er også med i mange af mine YouTube videoer og vi er tit sammen afsted til forskellige begivenheder og aktiviteter rundt omkring i landet

Jeg håber i har lært mig lidt at kende, og jeg håber selvfølgelig i vil følge med i fremtiden

Vh. Alexander Siniora

Likes

Comments