Q&A

Okay. Nu er der gået sygt lang tid siden, at jeg lavede min sidste Q&A, så derfor har jeg valgt at lave endnu en.

1. Beskriv dig selv med 3 ord?

Hmm.. Hvis jeg skulle beskrive mig selv med 3 ord, så ville det nok være : 1. udadvendt, 2. entusiastisk og 3. venlig.

2. Hvor er du om 10 år?

Jeg er endnu ikke helt sikker på, hvor jeg er om 10 år. Indtil videre har jeg det bare sådan, at jeg håber at være langt væk fra, hvor jeg er nu. Ej haha, ikke helt på den måde. Nej. Om 10 år, der håber jeg at jeg er godt i gang, hvis ikke engang færdig med at læse jura på Københavns Universitet, samt fået min advokat fuldmagt. Dette er selvfølgelig noget som jeg går og drømmer om nu, men jeg ved jo ikke med sikkerhed, at det nøjagtigt er det som jeg vil i sidste ende. Men indtil videre, så er det der jeg regner med at være om 10 år.

3. Hvordan håndterer du hate?

Det at få hate, er en ting som jeg har gået rundt og bøvlet med i ret lang tid nu. Det har været meget svært for mig i starten - lige da jeg var sprunget ud - at håndtere al den kritik og negative kommentarer som jeg fik dengang. Dette var vel også fordi, at det hele var så nyt for mig, at jeg ikke helt havde udarbejdet en metode til at håndtere det på. Men efterhånden som tiden har gået, har jeg lært, at jeg er mig selv, og det er godt nok. Jeg skal ikke bukke under, bare fordi nogle mennesker ikke kan holde mund omkring deres meninger. Når folk er stødende over for mig den dag i dag, så kan jeg ikke andet end at grine over det, da jeg synes det er så latterligt, at folk ikke har andet at kritisere mig for end min seksualitet. Så det er meget der den ligger. Selvfølgelig kan jeg blive utroligt ked af det, hvis det udvikler sig til noget jeg ikke selv har styr over, men jeg har lært at leve med det.

4. Er der noget for tiden, som du er træt af?

''Når man har mange følgere, et pænt ansigt og penge, så har man et perfekt liv''

Den her udtalelse er noget som jeg ikke kan klare at høre på overhovedet! Jeg er blevet træt af at høre om folk med denne mening konstant. Det at man har mange følgere, et pænt ansigt og penge, hænger på ingen måder sammen med, hvordan man egentligt går rundt og har det og hvordan man er som menneske. Jeg kan da være ærlig omkring tingene, og vil med glæde indrømme overfor Jer, at jeg tit har fået denne udtalelse at vide, hvor den var rettet personligt mod mig, men jeg synes det er så forkert. Bare fordi nogle mennesker har det, som mange andre måske stræber efter at få, betyder det ikke, at man er bedre eller har ret til flere ting. Det handler om, hvad der er inde i én, og de værdier og normer som man står for. DET er hvad der betegner hvorvidt et menneske har indhold eller ej.,

5. Beskriv din drømmefyr

Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg ikke som sådan kan beskrive min drømmefyr i detaljer.
Selvfølgelig, så skal han være sød, åben, tolerant, imødekommende og omsorgsfuld, men rent udseendesmæssigt kan jeg ikke beskrive min ''drømmefyr''.
Hvis jeg skal være totalt ærlig med Jer, så har jeg altid troet, at en fyr med penge, dyrt tøj, god stil, flot hus, gode fremtidsplaner osv. var lige min type. Men på de seneste 2-3 måneder, har jeg fået indblik i, hvor overfladisk jeg har gået rundt og været. Det er personligheden som jeg vægter højest, da det jo er personligheden der definerer den person man skal være sammen med.

6. Hvordan går du egentligt rundt og har det?

Jeg har det faktisk fint nok for tiden! Der har været mange ting i mit liv for tiden, som har tynget mig ned, og som dermed har påvirket min hverdag utroligt meget, men jeg er kommet godt ovenpå igen. Så indtil videre ville jeg selv mene at jeg har det godt.

Alexander

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

LIVSTIL

Så er enden på weekenden nået, og jeg er totalt smadret efter en vild weekend med fest 2 dage i streg!

I fredags var jeg på AYA CLUB til 60'er fest, og det var en super fed aften! Dog var der en eller anden fyr, som der valgte at tisse inde i rygekabinen, hvilket er totalt ulækkert - sjovt nok - men han endte også med at blive smidt ud, så det var meget godt. I lørdags (i går) var jeg til den store åbning af Cirkus Lørdage, og dette var også utroligt fedt! Cirkus Lørdage er noget nyt her i Odense, og det er en primær lørdags klub. Men i går var en success, så jeg tænker nok at det skal blive til noget stort! Jeg havde det ihvertfald mega godt derinde, og synes det var for fedt!

Eftersom jeg har været i byen begge dage i weekenden, tænkte jeg lige, at jeg ville lave et indlæg med min ''Top 10'' sange jeg hører når jeg skal feste. Den kommer herunder:

God aften til Jer alle!

Alexander

Likes

Comments

LIVSTIL

Her på det seneste, har jeg indgået et samarbejde med Odenses bedste og mest fantastiske klub!
Klubben jeg snakker om, er AYA CLUB i Odense.

Jeg har altid været en utrolig fest-glad fyr, så derfor er det en stor mulighed - og ikke mindst oplevelse - for mig, at kunne være med til at repræsentere min yndlings klub her i Odense.
Det hele startede med at jeg blev kontaktet over Messenger af en eventmanager fra AYA CLUB. De ville gerne starte et samarbejde med mig og nogle andre fra Odense af. Dette kunne jeg ikke sige nej til, så derfor tog jeg med til et møde sammen med de andre, hvorpå vi fandt ud af, hvad dette samarbejde ville gå ud på.
Mødet gik utroligt godt og udfaldet var fint. Jeg kan se mig selv igennem det hele, og jeg kan stå inde for min del af samarbejdet, så det er skønt!

Nu er det ellers for mig bare at klø på, og få det bedste ud af samarbejdet.
Nu hvor jeg allerede er inde på emnet, vil jeg meget gerne dele AYA CLUB med Jer!
Som sagt så er det en mega fed klub, og det er mit nr. 1 place in town, når det handler om byture og sjov. AYA CLUB formår altid at skabe en fest, og der er ALTID en utroligt god og festglad stemning inde på klubben!
Jeg kan derfor anbefale klubben til alle dem, som vil have en sjov, cool, fantastisk og uforglemmelig aften med sine venner!

Herunder linker jeg til deres Facebook side, Instagram og hjemmeside!
Det skal lige siges, at i aften er der 60’er night, og det ville være super fedt, hvis i ville være med til at groove for vildt ;)
Hvis i kommer, så ses vi ihvertfald derinde!
I kan bestille bord på nummeret herunder:
71718383

Facebook
https://www.facebook.com/ayaodense/

Instagram
https://www.instagram.com/ayaclub/?hl=en

Hjemmeside

http://www.aya-club.dk/


AlexanderLikes

Comments

PERSONLIGT

Det er simpelthent utroligt! Nu har jeg flere gange holdt en pause fra at blogge, og det er sket alt for mange gange! Det skyldes at jeg har haft mistet interessen engang imellem, og derfor ladet vær med at poste noget her på bloggen!
Denne gang er det en smule anderledes. Lysten til at blogge har faktisk ligget i mig i meget lang tid, men jeg har været utrolig usikker på, om det nu ville være en god idé at starte op igen.
Det som er anderledes fra denne pause, fra alle de andre pauser, er fordi der simpelthen er sket SÅ mange ting på de her ca. 3 måneder, hvor jeg ikke har postet noget som helst herinde.
Herunder vil jeg forklare nogle af de grunde til, hvorfor jeg ikke har haft blogget i et godt stykke tid nu:

1. Skole - 2.G
Som nogle af Jer sikkert allerede godt ved, så er jeg startet i 2.g her efter sommerferien, og det har virkelig været noget af en omvæltning for mig! Jeg havde simpelthen ikke anet, at det ville blive så hårdt her i 2.g. Hvis jeg tager udgangspunkt i dette tidspunkt for 1 år siden i 1.g, så ville jeg nok have afleveret 7-9 afleveringer, på de 3 måneder som skoleåret har varet indtil videre. Men så let har det dog ikke været i dette år. Indtil videre har jeg allerede afleveret 23 afleveringer, så det har - som i nok kan fornemme - været noget af en forandring. Jeg har virkelig bare haft brug for lidt tid til at vænne mig til denne nye ''livsstil'', som har været en stor faktor der spillede ind, når jeg ikke har haft tiden til at blogge.

2. Messed up emotions
I en lidt længere periode nu, har jeg haft nogle voldsomme op- og nedture i mit liv, som har fyldt min hverdag utroligt meget! Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg stadigvæk ikke er klar til at dele disse med Jer, og det er heller ikke sikkert at det kommer til at ske i den nærmere fremtid. Men jeg vil blot bare gerne have lov til at fortælle Jer, at det også har haft noget med det hele at gøre.
(Det skal lige siges, at jeg er kommet meget mere ovenpå nu, hvilket er grunden til, at jeg har valgt at starte så småt herinde på bloggen igen)

3. Generelt træthed
På det seneste har jeg virkelig været træt! Altså som i virkelig træt! Grunden til at jeg har været så træt, kommer selvfølgelig af de 2 ovenstående punkter. Det har virkelig taget meget på min energi, og jeg har haft brug for at finde ud af, hvordan jeg skulle tackle alting på den rigtige måde, sådan så jeg ikke bliver påvirket så meget i hverdagen. Det har jeg så endelig fundet ud af, så det er bare for skønt :))

Så ja, alt i alt, så har der været en masse ting som er sket i mit liv, som virkelig har drænet mig for energi, og dette er altså grunden til at jeg ikke har haft blogget i SÅ lang tid nu. Men jeg føler mig endelig back on track, sådan så jeg kan komme igang igen så småt!

Husk at følge med på min Instagram:
@alexanderhedegaardk

Alexander


Likes

Comments

Contains affiliate links MODE, LIVSTIL

Det er faktisk ret sjovt alligevel. Igår var jeg et smut i hm for at kigge efter et nyt køb, og det endte med at blive disse denim bukser. Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg ikke har ejet eller haft et par denim bukser på i ca 4 år nu, og det synes jeg nu selv er ret lang tid. Men til min store overraskelse, så fandt jeg disse denim bukser, og jeg er helt vild med dem! Det er en stor forandring for mig at gå i sådanne bukser, men det vænner jeg mig nok hurtigt til!

Bukserne er fra hm
Jakken er fra ACNE STUDIOS
Tasken er fra Karl lagerfeld
T-shirt er fra weekday
Bæltet er fra Gucci

God dag til jer derude

- Alexander

Likes

Comments

LIVSTIL

Jeg har i et stykke tid nu, gået rundt og haft denne nye obsession i mit liv. Så jeg tænkte lige at jeg ville dele det med Jer!

Som i nok kan se på billederne ovenover, så er jeg gået helt amok med neon billeder, og jeg kan virkelig ikke få nok! Jeg ved ikke helt præcist, hvad det er som giver mig denne interesse for neon billederne, men jeg synes virkelig de er fede på deres helt egen måde! Jeg kan ihvertfald sige så meget, at det ikke ligefrem er foreløbigt, at jeg bliver træt af disse billeder.

Jeg håber i har det skønt derude!


- Alexander
Likes

Comments