vad är de för jä... väder vi har är de här början på sommaren de? hoppas på bättre väder snart.



Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Haha ja jag sa att jag skulle försöka igen med de här att hålla en blogg uppdaterad haha, och ja det ska jag men har varit så sjukt mycket nu dom senaste veckorna med prov hit å ditt å sen kom dom här nationella proven. Men nu är jag äntligen klar med allt och ser så sjukt mycket fram emot lov nu snart.

Bara sagt swich så har det fan gått en hel termin på gymnasiet, har varit sjukt kul och som sagt gått riktigt fort men det kanske är så när man har en riktigt skön klass och valt rätt linje. 😉

Så skönt att lovet nu närmar sig med storm steg, bara 6 dagar kvar i skolan. sen bär de av hem till Östersund för att ha ett riktigt skönt sommarlov med familj, vänner och lite jobb kommer bli kung. 😃


Likes

Comments

För gick det ju inte så bra att hålla den här uppdaterad haha, Men får väl ge mig på ett nytt försök nu då.

Nä men det är så här det blev så sjukt mycket förut, precis flyttat hemifrån, börja ny skola och ja allt blev nytt lättare sagt när jag skulle försöka så det fans nästintill ingen tid till det, men nu ska jag som sagt ge mig på de här igen och får se hur de går den här gången då haha!

Så var snäll och hjälp så blir de här nog bra 😉 nä men som sagt hjälp till att dela vidare så ska ja göra mitt bästa den här gången!

Likes

Comments