Hallå alla!

Är lika dåligt som vanligt på att uppdatera min blogg. Har hänt oerhört massor!

Jag och Billy har flyttat ihop med Madde och Diva till en fin 3:a! Hel skön lägenhet 😊! Och vi bara älskar att bo i den. Trivs väldigt bra att bo ihop. Funkar azum 😄!


Har även sommarjobbat på Tidsam som även är slut.

Har även varit på min brors bröllop. Det var så vackert att se. Att två människor skall dela sitt liv för resten av livet. Aldrig varit på bröllop. Riktigt vackert!
Jag och min pappa var även fotografer. Blev riktigt bra foton från oss båda. Men vi fick kämpa en del pga ljuset. Men blev ändå en lyckad fotografering!
Fick även träffa en del av släkten och Sagas släkt (brossans fru). Även träffa Staffans två barn Hampus och Liam. Liam fäste sig väldigt mycket för mig vilket alla blev förvånad över. Men den roligaste att träffa var ju såklart deras fina hund Enya 😃!

Ni har nu gått in ett äktenskap. Där ni delar glädje och sorg. Stöttar varandra genom vad livet har att komma med. I de svåraste stunderna glöm inte vad som fick din partner att le.


Har även skaffat respektive sedan en månad tillbaka. Japp ni läste rätt Alex har pojkvän, fina Nicklas. Riktigt najs man det där 😊! Så återstår att se vad framtiden har att vänta oss 😊.

Så har varit på möte med Af och eventuellt kanske börja plugga upp mina betyg för 2:a gången. Får hoppas att detta kanske blir bättre denna gången! Återstår att se 😂.

Och tyvärr har min Farmor gått bort. Ta väl hand om Farfar. Må ni alltid vila i frid. 💙


Har även varit med i en dragtävling med Billy nu i Maj. Var sjukt roligt. Dock bara motionsklass pga att jag inte har grönt kort för att köra kickbike. Men att bara vara där var en underbar upplevelse. Att få se alla överlyckliga hundar när dem skulle starta för draget. Var inte bara huskies utan alla möjliga raser så som staffordshire bullterrier, Scandinaven Hound (har jag för mig dem hette), samojeder och en hel del andra raser. Riktigt kul! Men det finaste var att se hur hundarna verkligen var så ivriga till att få starta. Det fick stå en människa vid varje hund innan start så de inte tjuvstartade. Där märkte jag direkt att där är min framtid 😄!
Sedan fick jag även träffa Catrin som har Billys halvsyster Flinga. Oerhört vacker grå vit tik! Märkte en hel del likheter på den lilla stund vi träffades. Var super roligt att träffa någon från Abbaboos 😊!
Men den häftigaste känslan var ändå att få springa loppet som var på 2.9 km. Vi sprang på 13,51. Riktigt nöjd med tiden eftersom vi inte tränade något speciellt innan loppet. Och vi kom 2:a av 4 löpare. Men att bara springa där mitt i skogen jag och Billy var en av de härligaste upplevelserna jag har varit med om. Så ljudlöst. Hörde bara mina andetag och hans trippning. Han kämpade på fruktansvärt bra. Är riktigt stolt över honom!
För övrigt så skötte sig Billy väldigt bra under omständigheterna. Så klart var ju Madde och Diva med. Vi åkte ner med Amanda och hennes Kenai 😊!

Sen så har jag äntligen fått träffa Billys uppfödare. Var sjukt trevligt! Träffade både Shinaia, Billys mamma, Icy, Billys halvsyster och Inka en annan Abbaboosare! En grym upplevelse att träffa dem. Helt underbart!
Det var väldigt givande att äntligen få träffa Billys uppfödare. Få höra hennes syn osv. Riktigt skönt!
Och riktigt underbara människor 😃!


På Billy fronten har det också hänt massor. Han växer i sig själv mer och mer. Han blir allt mer och mer en individ. Har även lärt mig vart exakt jag kan ha honom lös utan att behöva vara orolig att han sticker. Det har man fått lära sig den hårda vägen 😂.
Har ju trots allt firat ett helt år med Billy! Sjukt kul ändå. Att min första husky skulle bli Billy. En som honom. Det har varit en grymt lång väg dit vi är idag och har långt kvar att gå. Kommer aldrig glömma hur du var när du kom. Blir så himla glad när jag ser den stora förändringen på honom. Att få se hur han växer och blir mer socialare.
Nu för tiden kan han bli väldigt social´. Ett typ exempel på detta. Gick förbi ett gäng killar och hade inte helt hundra koll på honom skulle plocka upp något ur fickan. Han gick bara fram till dem och började hälsa. Jag blev så sjukt förvånad. Stod där med munnen öppen som en konstig hundägare 😂. Likaså häromkvällen så stötte vi på en kompis lillebror med hans vänner. Han gillar Billy väldigt mycket och frågade om han fick hälsa och då flockades alla runt om honom och Billy bara njöt av uppmärksamheten. Det gjorde mig så grymt glad och lycklig. Att få se den enorma förändringen på honom detta året jag haft honom. Det är en obeskrivlig känsla efter allt. Mattes duktiga bästa kille 😄!
Han funkar fortfarande sjukt bra med hundar, katter och barn. En kompis unge älskade att gå med honom. Och Billy var så himla snäll och lydde henne så fint. Värmer också i mattehjärtat 😊.
Även draget har han börjat komma igång med så länge det är på inlines. Han älskar verkligen att dra när man är på inlines om han har rätt dag. Humörsvängningar som en brud 😂. Men ja det är grymt kul när han drar ordentligt på inlinesen. Cykel är inte allt lika poppis. Bara glad att han drar av något i alla fall 😂.
Men han drar sjukt mycket bättre med en hund jämte. Det var som när jag prövade dra med Icy ( Billys halvsyster som Billys uppfödare har). Det var en sådan sjukt grym känsla. Han tog kommandot och blev ledarhunden. Han gjorde det så grymt snyggt. Jag grät nästan av den glädjen. Man verkligen såg hur han njöt av att ha den placeringen. Och Icy var så duktig med han. Det var så grymt att se 😊!

Det var nog allt om Billy i alla fall vad jag kommer på nu 😂.


Även varit mycket ute i området vid Stensjön. Det är så grymt avkopplande och underbart. Mitt ute i ingenstans. Grymt skönt att åka ut dit och komma ifrån allt. Bara koppla av och existera.
Det har varit mycket personligt nu men bara att kämpa på.
Jag är bara grymt glad för dem som stöttar mig och finns där. Ni är så grymt guld värda 😊💙.

Det var nog allt för denna gången 😂.

Bilder från uppfödaren :).
Den röda huskyn är Inka. Världens gosetant :D
Hon med blåa ögon är Icy.
Och den gåra är Shinaia. :)


En bild från dragtävlingen! Jag hade ingen kamera då. Men en bild finns i alla fall som Madde tagit :D.

Lite alla möjliga olika bilder från senast :)

Farmors fina begravning .
Även farmor och farfars fina bröllops foto.

Saknaden kommer, sorgen kommer.
Man går vidare men fortfarande lever de kvar. 💙

Så det var nog allt för denna gång!


Tyvärr blir det inga bilder på bröllopet i ren respekt av min bror och hans familj. Men var grymt vackert bröllop 😊!


Det var allt för denna gången. Ska göra mitt bästa att uppdatera så gott jag kan nu. Men lovar inget 😂. 


Over and Out Alex & Billy 😊🐾

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå alla där!

Har varit riktgt kass på att uppdatera bloggen. Haha. Både jul och nyår har varit.
Vatt riktigt mysigt båda två 🙈!
Julen spenderades med Vuotis as usally. Riktigt mysigt! Bara en skön dag där familjen umgås och softar 🙂!
Nyårets firades in med att vara hundvakt åt Chabliz och Kenai, även Madde och vovvarna 🙂. Vi drog även till Carro och Jönsson så firade in året med dem och några till (minnet lika dåligt som vanligt 😂).

Sedan någon vecka efter där var jag och Madde hundvakt åt Surius och Max i nästan 3 veckor. Oerhört intressant resa 👍.
Två huskys under samma tak är en historia för sig 😂.

Sedan har även Madde firats! Riktigt sweet dag med supande och skojigheter. Vi gifte oss också! Himlans kul 😂!

Har även kvar sjukskriven praktiserar fortfarande! Så det är på gång förhoppningsvis!

Annars är det inte mycket som händer. Umgås mest med Madde skulle jag vilja säga, även Carro och Jönsson på ett hörn 🙈.

Men däremot på Billy fronten har hänt sjukt mycket!
Jag är så stolt. Han blir mer och mer en Billy. Jag kunde aldrig tänka mig att han skulle vara såhär underbar!
Gjorde ett stort test med han häromdagen. Var med en kompis och hennes unge till en lekplats. Med hyfsat många ungar. Tog med mig Billy och Diva då Madde jobbade. Och han låg ner, bara njöt och chillade. Helt fantastiskt! Är riktigt stolt över han!
Likaså när jag tog tåget in till stan och hoppade av på Värnamo station, han går alltid lite små panik (eftersom han tycker det är riktgt obehagligt när folk går bakom honom av någon anledningen), men han var totalt cool lugn. Det gör mig också riktgt stolt!
Även draget är igång. Har kommit på knepet för han skall dra.
Frågade Madde en dag om jag fick ta med mig Diva runt Osudden (ca 7 km). Hon följde med riktigt duktig och gissa vem som visade sina drag kunskaper? Jo Billy! Det gjorde mig svin stolt 😃! Så måste ha med mig Diva eller någon hund för att han ska få upp suget för att dra. Då hon sprang lös så drog han mer än gärna 🙈. Så jakten efter en till hund för honom är på gång. Men det kommer senare! Just nu får det duga alldeles perfekt med Diva 🙂!

Sedan en dag tog jag och Billy cykeln ut till Stensjön (ligger ca 5 km från Bor). Isen var tillräckligt stark att gå på. Billy travade rakt ut. Det har han aldrig gjort innan. Förvånad matte ajjemen! Men det var en riktigt mysig dag 💙!

Har även hunnit med en whiskyprovning. Där serverade jag och Madde maten till alla gästerna. Vi var 2 pers och det var den största whiskyprovning dem haft. Och det fixade vi galant 😃! Teamwork is king! Och Madde fick även köra lite folk, medans hon gjorde det så plockade vi andra ihop. Alla var snälla och hjälpte till 🙂!

Och nu ligger jag här med sjuk huvudvärk och vill bara försvinna lite smått...

Lär dock inte bli så mycket sömn eftersom man somnade 18:30 vaknade igen 04:00. Somnade om vid 06:00 och vaknade igen ca 11:00 snåret. Haha. Så lär bli en låång natt för Alex ^^.

Lite bilder från det senaste :).

Det var allt för denna gången 🙂.

Over and Out Alex och Billy 🙈🐾.

Likes

Comments

Haft en toppen dag!
Sov en hel del inatt vilket var väldigt skönt!

Vaknade väldigt sent.
Tog en promenad med Billy. Han har blivit så duktig. Han följer sig själv, vågar att ta för sig, vågar vara sig själv. Det är så fantastiskt att se!
Men i alla fall. Slutade hos Lena. Vi umgicks pratade och skrattade som vanligt. Vi fick även för oss att köra armbrytning. Det var sjukt jobbigt 😂. Men Abbe som är 12 år han är satans stark 😂. Men var kul i alla fall 😃!
Sedan skulle dem på Nannys föreställning. Och då följde Abbe med mig och Billy på promenad och hem. Väldigt trevligt. Abbe fick även gå med Billy. Gudarnas så duktig Billy var med Abbe. Jag blir så himlans stolt över Billyboy 😃! När vi väl kom hem så blev det lite spelande då han ville se, sedan hann vi med att titta på lite mincraft. Abbe hade kul i alla fall 🙂.
Sedan drog dem hemåt och jag ramlade in i serie världen. Azuniness!
Sen att jag däckade vid 9 tiden och vaknade återigen vid 1 tiden. Älskar mina sömnrutiner som är allmänt knasiga? 😒
Så blev en promenad med Chris och Billy. Släppte Billy också. Gud så lycklig han vatt. Sedan fick han för sig att gå fot utan koppel. Det mest fantastiska var att jag sa ingenting. Han bara var där. Det var helt fantastiskt. Jag blir så glad över min och Billys relation och samspel. Det är så vackert!
Så nu tittar jag på Grey's Anatomy. Älskade serie. Min egna terapi 😂. Just love it 💙!

Abbe och Billy på promenaden innan 🙂.

Vi delar varje dag tillsammans. Du är det bästa som någonsin hänt mig. Jag skulle aldrig klara vardagen utan dig. Jag älskar dig! 💙

🙂🙊.

Det var allt för inatt. Godnatt gott folk 🙂.

Over and Out Alex och Billy 🙂🐾.

Likes

Comments

Har inte hänt så mycket på det senaste. Tar dag för dag, eller ja snarare sekund för sekund. Det är så mycket att tänka på nu. Mycket som händer men ändå så lite. Det är oerhört mycket personligt som har hänt. Jag tar mig sakta men säkert igenom allt.
Är fortfarande sjukskriven. Så inte mycket som har förändrats där,
På dagarna umgås jag med de närmsta för det är vad jag klarar av. Tack för att ni finns där 👍.

Idag har inte alls hänt mycket. Somnade 10 i morse efter en jobbig natt och vaknade 3 timmar senare. Mina enorma sömnproblem är återigen tillbaka.
Pratade även med en kär vän på telefon. Mitt hjärta brast under samtalet. Men nu vet jag att du är okej. Jag kommer alltid att finnas till hands även om det är 30 mil minst ifrån oss. Att prata med personen fick mig att inse hur mycket jag saknat den. Hur allt bara kan förändras med tiden. Ta vara på det du har medans du har det kvar. Jag är bara så glad att du är okej!
Sedan tog jag en skön promenad med Billy. Var oerhört skönt. Slutade nere hos Lena. Väldigt trevligt. Och Billy charmade in sig som vanlig, han är en riktigt charmör när han väl sätter den sidan till
🐶!
Och det ja, härom dagen var jag hos Lena. Billy fungerar tydligen som terapi för katter som inte gillar hundar. En av deras katter är verkligen inte förtjust i hundar. Men han vågade sig fram med hjälp av lite kattgodis, Men det gick. Snacka om att matte är stolt över sin vovve!
Men i alla fall. Vi satt och pratade och bara umgicks. Väldigt trevligt 😊!
Sedan var det dax för oss att röra oss. Tog en skön promenad och pratade med Lina hela tiden, vilka diskussioner och samtalsämnen vi kan hamna i 😂!
När vi väl kom hem efter promenaden så blev det spelande för min del. Försvinna in i min egna värld. Så skönt att bara existera genom spelet 😊.

På Billy fronten har går det bara framåt. Det är sjukt vad han har förändrats på dessa 5 månader som jag haft honom. Han visar ännu mera att han är en husky. Det är så vackert att se. Mitt hjärta värms så kraftigt. Så vackert att se en så skygg herre få en så stor personlighet. Det är kärlek på hög nivå 😃!
Lösträningen går också oerhört bra. Var ute häromdagen på en riktig långrunda där han fick springa lös. Han gjorde lite instick i skogen men kom snabbt tillbaka. Det märks att det är kyligare ute nu eftersom han är såpass mycket piggare. Skit kul att se 😂!

Gjorde ett collage med herren på 😊

Billy och katterna! 😊

Min knasboll 🐶

Denna bilden älskar jag på Billy. Den är så majestätisk. Jag är bara glad att få dela min vardag med dig. Du är helt enkel det bästa för mig så som jag hoppas jag är det bästa för dig. Du gör mig bättre på alla plan. You're my dog mate 😊.Min vackra älskade herre 💙.

"This is not the end, 
We can't give up now, 
Just hold on, 
And the change will come. "


​Over and Out Alex & Billy 😊🐶.

Likes

Comments

Idag fyller ju Billy år som alla vet.
Vaknade upp hos vuotis, vi hade lite morgonmys.
Så blev en födelsedags frukost som innebar vom korv. Han har nog aldrig ätit så glatt 😂. Nöjd var han i alla fall 😊.
Sedan kom Janina förbi med Falcon och Sheela. De gjorde desperata försök att busa upp honom. Ingen hit hos Billy inte 😂.
Efter det var det dax för mig och Billy att cykla ner till stan och möta upp Madde, Diva och Carro 😊.
Vi tog en rejäl runda på stan i regnet med vovvisarna. Vi pratade, flumade och bara var. Var oerhört trevligt! 😊
Sedan vek Madde av hemåt så jag och Carro drog hem till henne för en kaffe. Mumma! 🙊
Efter det så gick vi ner till stationen då Carro skulle till Gislaved för julbord 😊.
Tack för idag tjejer! 🙊
Så jag och Billy cyklade mot vuotis igen.
När jag kom så blev det middag. Mumma!
Sedan blev det chill innan Amanda ringde för att vi hade bestämt att ta vovvarna på en promenad. Det var en promenad att minnas.
Först såg Amanda några ögon jag tänkte äsch ingen fara med det. Sedan såg jag dem och då insåg att det antagligen var vildsvin. Var bara att lägga benen på ryggen och springa 😂.
Sedan blev det varm choklad och skräckfilmsmys. Oerhört trevligt. Tack för idag 😊!

När vi gick hemåt bestämde jag mig för att köra lösträning med Billy. Han skötte sig så fint. Gick fot, lyssnade på alla kommandon jag hade till honom. Så nöjd 🙊.

Så nu ligger han i sängen medans jag och Jimmy glor på big Bang theory (stavning?).

Bilder från idag 🙊💙.

"Smärtan faller djupare och djupare,
Försöker hitta ljuset i mörket,
Jag famlar i mörker utan dess like,
Hjälp mig härifrån ".

Det var allt för ikväll!

Over and Out Alex & Billy 🙊🐾.

Likes

Comments

Idag blir Billy 5 år! Stort grattis till min älskade herre. Och så många födelsedagar till skall vi dela 🙊💙.

Det var ett bra tag sedan jag skrev senast. Ska försöka uppdatera bättre men är så himlans dålig på det 😂.
Jag har umgåtts med Madde, Carro, Jönsson och vuotis. Så oerhört sweet! 🙊
Även träffat Lollo. Oerhört intressanta diskussioner hon och jag har. Alltid lika trevligt 😊!
Har även köttat truckkort. Gick väl sisådär. Världens sämsta lärare dock men... 😒
Har även slutat med medicinen jag tog. Då jag blev en helt annan människa dessvärre. Förändrades oerhört. Och allt blev bara knas. Så nu är jag snart på g till mig själv! Förhoppningsvis!
Är även fortfarande sjukskriven på obestämd tid. Så återstår att se när Alex känner sig redo igen!
Denna veckan har jag mest varit hos Madde. Har varit riktigt skönt! Hon har äntligen skaffat en extra säng. Alex lycklig 😍!
Men så skönt!
Helgen kommer bli bäst 💙!
Annars är det inte så mycket så sätt haha 😂.

På Billy fronten har det hänt massor!
Träningen är i full gång eftersom det börjar bli mycket kallare. Och gud vad det märks på han. Så mycket piggare och gladare 🙊.
Han börjar även bli mer och mer bekväm med mig. Han vågar ta för sig. Komma och nafs busa, pratar mera och det största enligt mig vågar göra fel. Det har varit en av de största sakerna. Att våga göra fel.
Han har även börjat bli ännu mer mysigare busigare och ännu meta underbarare 😊.
Jag är så himla glad att jag tog honom. Han räddade mig så som jag räddade honom.
Det är verkligen en stor skillnad att ha en egen husky än att vara med huskys.
Alla hans egenheter osv.
Och något jätte stort hände häromdagen. Han har aldrig haft under de snart fem månaderna ja har haft honom, haft en dålig dag.
Han ville inte alls lyssna eller vara matte till lags. För vissa kanske det är jätte jobbigt. Men för mig var det helt underbart. För då vågar han visa mer och mer av sin personlighet. Det var så fint!
Likaså när jag, Billy och Diva var ute och gick häromdagen så dök han ner i ett litet hål och började gräva. Oerhört klassiskt husky. Har han aldrig gjort med mig innan. Men det hände! Jag blev så glad i själen, fällde nästan en tår eftersom han vågar visa mer och mer vem Billy är. Det är så sjukt kul att se hur han förändras. Hur han verkligen kan uttrycka sin husky inombords. Utan att vara extremt osäker och rädd. Det gör mig riktigt stolt som ägare.
Han är oerhört one of the kind.
Varje litet steg han gör blir jag överlycklig för. Det var som för någon vecka sedan. Jag var på jätte dåligt humör av någon anledning. Låg då i sängen med honom. Och helt utan förvarning tog han tassen på mig, tittade på mig med blicken "sluta vara sur matte, lek med mig". Sagt och gjort. Jag började busa med han något enormt. Var hos vuotis då. Och vi busade som två galningar. Så sjukt kul 😂.
Även Diva och Billy kan busa oerhört lite fortfarande med de gör små små framsteg. Det är väldigt mycket tack vare Diva som han har växt så mycket skulle jag gissa på. Diva är helt perfekt för honom. Det är så skönt att de två är en sådan perfekt match 💙!

Några bilder de senaste 🙊💙.

Det var allt för ikväll!

Over and Out Alex & Billy 🙊🐾.

Likes

Comments

Har börjat på aniktsmassage. Typ avslappning. Var väldigt konstig känsla. Men var oerhört skönt ändå. Extremt annorlunda. Och jag som inte är ett fan av att testa nya saker. Men gick bättre än förväntat.
Så ska påbörja denna behandling under 6 veckors tid. Kan bli längre. Återstår att se liksom. Då feiskvårds terapeuten ansåg att jag var väldigt spänd kan det ta längre tid. Allt är olika från människa till människa 😊.
Jag ska även få kostråd, så hon ska typ göra upp ett schema för min kost. Det kan bli riktigt intressant 😂.
Återstår att se hur det går 👍.
Pratade även med läkaren idag. Blev en till månads sjukskrivning. Och även påbörjat ännu en ny medicin. Så får väl se hur det går.
Händer väldigt mycket i mitt liv fast jag ändå står still haha. Logiskt eller? 😂

Denna veckan har för övrigt varit ganska chill. Varit hos vuotis. Sovit som en riktig gris. Så skönt att äntligen kunna sova ordentligt 😊.

Även umgåtts med Carro och Jönsson och spelat vårat älskade Gim Rummy 😍. Gick la sisådär xD.
Och en av dagarna var självklart Madde med en sväng 😊. Henne är jag med näst in till varje dag haha 🙄😂.

På Billy fronten har det hänt en del. Lösträningen går verkligen framåt. Är så himlans stolt över han. För nu känner jag verkligen när jag kan släppa honom lös och när jag inte kan. Känns så skönt att veta det på honom 😊. Vi ska även börja hård träna. Då det äntligen är rätt temperatur att cykla ordentligt. Och matte ska även fixa en innerslang till cykeln haha! Då är det dax för oss båda att träna och gå upp i vikt. Bästa tränings kompisen ever 💙!

Det är du och jag genom livet,
Jag kommer för alltid att hålla din tass,
När du blir som osäkrast eller räddast,
Kommer jag vara där,
Jag släpper dig aldrig,
Du är det närmsta jag har.
Vad jag
älskar dig 💙!

Jag känner en lättnad,
Något flyger bort,
Jag börjar få upp ögonen,
Allt mer och mer,
På både gott och ont,
Det är så mycket,
Allt bara snurrar ihop sig.

Det var allt för ikväll.
Godnatt 👍.

Over and Out Alex & Billy 😊🐾.

Likes

Comments

Hejsan!
Då var det ca en vecka sedan jag skrev senast.
Denna veckan har jag spenderat hos Madde de flesta dagarna ^^. Gått sköna promenader, flummat, umgåtts med folk och viktigaste av allt, jävlats med varandra 🙊😂!
Tack igen för allt stöd du gett mig, för du har stått ut med mig genom allt detta 💙!
Men kände att jag behövde egentid likaså hon. Oerhört skönt.
Så Jimmy hämtade mig efter mötet med kuratorn. Som för övrigt var riktigt jobbigt, dock fick reda på lite mitt mående på papper så att säga. Svårt att förklara. Men givande åtminstone!
Vi åkte senare hem till vuotis. Åt mat och hade det allmänt bra 😊.
Sedan drog jag och Jimmy till rusta för att checka in. Blev lite strumpor, hörlurar och en efterlängtad mössa 😍. Och Jimmy köpte likadan mössa så tvilling mössa here we come 😂.
Sedan drog vi hem till mig tog en kaffe och softade.
Senare drog han hemåt. Då passade jag och Billy på att ta en riktigt lång och skön promenad. Han riktigt njöt av att få gå i fleixit. Det är nog det bästa för han när jag inte vill släppa han lös. Däremot kan han gå lös. Det har vi arbetat på. Ibland är det jätte simpelt att ha honom lös och ibland lite svårare. Men ger faktiskt inte upp på den punkten 😊.
När vi kom in staplade jag in i serie världen totalt. Kom snabbt på andra tankarna. Allt bara vandrade bort. Började tänka på framtiden. Paniken började krypa... Men allt löser sig till slut ☺️.
Är väldigt skönt att vara själv anyway. Billy har mestadels sovit på sin favoritplats sängen! Haha, så praktiskt med dubbelsäng. Jag får ha min säng halva ifred 😂🙊.

Du är den som är med mig hela tiden. Jag är så glad att få dela varje dag med dig. Du är helt enkelt världens bästa 🙊.

Jag faller allt djupare,
Samtidigt som jag drar mig uppåt,
Jag ser något positivt,
Det finns där borta någonstans,
Jag kommer fixa detta,
Jag insåg att jag behöver inte detta,
Jag kommer bli okej en dag.

Det var allt för inatt 🙊.

Godnatt !

Over and Out Billy and Alex 😊🐾.

Likes

Comments

Denna veckan har varit rätt soft. Var/ är hos vuotis, haft möten och umgåtts med Madde as usally 😊.
Billy har även börjat bli sig själv igen.
Har även haft honom lös ( ja, jag kanske är idiot som släpper han men jag är så fast besluten att kunna ha honom lös). Gör om gör rätt. Träningen går faktiskt väldigt framåt. Jag har börjat komma på bra knep för att han skall lyssna. Så det känns väldigt positivt från min sida. Jag ger inte upp i första taget precis 😊.

Jag har återigen fått mina sömnproblem. Vilket gör att jag knappt sover alls.
Jag har även fått en sjukskrivning pga depression. Jag brukar inte vara speciellt öppen om sådant. Men jag vill inte dölja det. Jag är inte okej i mitt psyke. Jag har mycket att bearbeta. Mycket som hänt. Mitt huvud är som ett gan nystan. Inget är på rätt plats. Har gått på en medicin. Den hjälpte inte. Så nu ska jag påbörja en till medicinering. Jag avskyr för övrigt medicinering. Men jag finner ingen annan utväg för mina sömnproblem.

Men till vad detta inlägget kommer att handla om.
Alla som känner mig vet att jag tänker oerhört mycket. Jag tänker på allt. Varför saker blir som de blir. Varför jag handlar som jag gör i vissa situationer. Varför människor gör som de gör i vissa situationer.
Jag är oerhört svart vit och principfast person. Jag har extremt svårt för förändringar i mitt liv som jag själv inte orsakat. Det kan vara små saker till stora saker. Exempelvis. Är jag van vid att sova med att hålla om en kudde, sedan en natt kanske jag inte har den. Det är jobbigt för mig.
Min personlighet motsäger ofta sig själv. Vilket gör mig till en komplicerad människa.

Men att förlora en vän är det jobbigaste jag vet. Jag har precis gjort det. En 17 år lång vänskap som inte fixade ett bråk. Som inte klarade av något så invecklat.
Men att känna sig konstant utnyttjad, vilken hen gjorde, gör att det tär på en. Att alltid finnas till hands för en. Om saker som jag inte ens tycker om. Som jag fått lära mig att tycka om för att ha kvar vänskapen. Och jag är sådan som avskyr att säga upp vänskaper. Det är faktiskt det värsta jag vet. För det innebär en förändring. Det innebär att något tar slut. Jag är väldigt sådan att jag håller väldigt hårt i de vänskaper jag har. Där av jag kanske inte har så många nära. Men hellre 3 bra vänner än 100 halv dana vänner.
Men att förlora denna vännen var mitt beslut baserat på att jag stod inte ut mer. Jag satte ner foten. Vilket jag inte gör allt för ofta.
Men när jag väl satte ner foten blev det kalabalik. Det blev droppen.
Jag trodde vänskapen var starkare. Men hade uppenbarligen fel på den fronten.
Det har tagit hårt på mig, det kan jag verkligen inte neka till. Men samtidigt tänker jag också vad var det som gjorde att detta utlöstes, att det gick som det gick. Det börjar klarna allt mer och mer.
17 år är lång vänskap. Det kastar man bara inte bort.
Det går inte att räddas, det var förlorat sedan länge.

💙.

Nu blir det att fortsätta glo på boens och mysa med herren min 🙊.

Kampen har jag ännu ej gett upp,
Jag kämpar in i det sista,
Det här ska inte få förgöra mig.

Over and Out Alex och Billy 😊🐾.

Likes

Comments

Nu var det ett riktigt länge sedan jag skrev senast. Mycket som har hänt. Både på gott och ont 😊.
Jag har varit lite överallt men mest med Madde, Carro och Jönsson. Alltid lika trevligt 😝.
Orkar inte skriva allt men yah 😊. 


Det stora som har hänt är att Billy fick för sig att sticka en dag när jag var ute med honom.
Jag var ute i Bor för ovanlighetens skull. Tog en runda jag inte brukade ta med honom. Gick och pratade med en vän i telefon. Brukar alltid ha uppsikt på honom så som han alltid brukar följa med. Vände blicken en sekund och han var puts väck, Han brukade springa iväg en lite sväng men alltid komma tillbaka efter som längst 10-15 minuter. Efter 30 minuter blev jag riktigt orolig. För det är verkligen inte likt han. Det var då mardrömmen började. Började leta förtvivlat där han försvann. Ropade, visslade och försökte med allt. Men ingenting hjälpte. Ringde min kompis Lena som gav sig ut för att leta. Efter ca en timme så kommer Jimmy. Vi åkte ut med bilen och letade. Inget fynd någonstans. Jag blev mer och mer frustrerad. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Min hund var borta. Jag blev mer och mer förstörd ju mer vi letade och inte fann något. Vi letade på alla möjliga ställen.
Jag kunde inte riktigt fatta att det var sant. Det började sjunka in när väl jag ringde polisen och anmälde han som försvunnen. Det var då paniken verkligen kom krypande.
Sen var det bara att vänta på att dem skulle höra av sig,, vi fortsatte dock att leta i omgångar. Var extra orolig i och med att jaktsäsongen skulle börja dagen efter.
Efter några timmars letande drog jag och Jimmy ut till Vuotis för att skingra tankarna lite. Vid det laget var han efterlyst överallt. Så var bara att vänta.
Blev oerhört trött då jag hade varit på högvarv hela dagen. Kunde knappt slappna av. Var så orolig verkligen.
Fick ett samtal senare på kvällen att han hade varit ca 5 km ifrån där han sprang bort. Jag och Jimmy drog direkt dit för att titta. Tyvärr var det försent. Och mitt hjärta var totalt brustet.
Vi åkte hemåt för det var så mörkt. Så fanns inte mycket att göra.
Jag somnade väldigt tidigt, inte konstigt alls då jag var så trött både psykiskt och fysiskt,
Vaknade vid 8 snåret igen. Drog ut och letade lite. Tilda följde med. Polisen ringer och säger att han finns i Voxtorp. Jag springer hem. Jag och Jimmy åkte snabbt dit men då hade han redan stuckit iväg.
Fick även veta att Billy hade varit inne hos fåren och ränt likaså hos tjurarna. Men tjurarna hade jagat iväg han. Återigen brustet hjärta.
Sedan kom Madde, Diva, Amanda, Chabliz och Kenai för att hjälpa till. Vi åkte till bondgården där han hade synts till.
Vi gick runt i skogen och letade. Madde såg en vit svans, vid trodde stenhårt på att det var Billy. Jag fick nästan tårar i ögonen men det var tyvärr bara en jakthund. Det är en känsla som inte går att beskriva över huvud taget!
Efter vi letat efter någon/några timmar gav vi upp. Jägarna var underrättade så vi lämnade över det till dem.
Vi åkte hemåt där vi mötte Micke Janina och Jimmy.
Madde och Amanda drog sig hemåt. Janina, Micke, Jimmy och jag drog upp till min lägenhet för att dricka kaffe och ta det lite lugnt. Kunde ändå inte slappna av. Känslan att inte veta alls vad man ska göra var riktigt tufft!
Sedan drog jag och Jimmy inåt stan. Jag åkte till Madde för att få lite stöttning där. Senare på kvällen drog vi ut och letade där han hade synts till vid Voxtorp. Inget fynd. Så vi rullade mot Värnamo igen. När vi körde vid Netto så får jag ett sms av Lena att jag skulle ringa ett nummer. Då hon hade Billy i sin bil. Jag ringde och mycket riktigt hon hade Billy. Tidigare på dagen hade jag lagt en tröja där han hade stuckit. Han hade hittat tillbaka och satt där och väntade.
Jag och Madde körde snabbt iväg till Bor igen. Det var nog den längsta 15 minuterna i mitt liv. När vi väl kom fram visade sig att det var en bekant till mig som hade hittat honom. Det var en sådan underbar känsla, lättand ja alla känslor på en och samma gång. Jag var så satans lycklig rent ut sagt. Då hade han varit borta i 1 dygn och 6 timmar nästan.
Det var en sådan otrolig lättand!
Jag, Madde och hundarna åkte hem till henne och myste. Billy var bra trött. Inte konstigt då han antagligen sprungit konstant med små vila. Så blev en lugn kväll.

Men jag vill verkligen ge ALLA ett stort himlans TACK. Till alla er som gav mig tips och råd, stöttade och letade. Verkligen. Det är så oerhört guld värt! så verkligen ett super stort tack! 💙


Billy är ännu inte helt återhämtad. Han är fortfarande ganska seg i kroppen. Inte alls konstigt heller. Han har även försämrats på att vara lös. Men vi fortsätter träningen konstant hela tiden. För jag är så envis som jag är. Träningen fortsätter som vanligt. Men han har börjat få ännu mera självförtroende. På både gott och ont för min del 😝.

Det är väl det största som har hänt 😊.

Mitt älskade flygplan 💙!

Mina två absoluta favoriter 😌💙.

The love of my life 💙.

Det var allt för ikväll 😊.

Over and Out Alex och Billy 😊🐶.

Likes

Comments