i veckan så har det varit oväder de har kommit massor med snö.vi har haft strömavbrott i fem timmar de var inte kul för jag är mörkrädd. den här veckan har jag inte tränat något men de ska jag de lovar jag. nu ska jag prata lite om squishies och om jag tycker om dom. själv har jag bara en squishie och det är en morot den är väldigt sjön tycker jag men det finns en nackdel. det är att det inte är så bra att lukta på dom har jag hört, visa squishies  är till och med farligt att känna på. så om du ska köpa en squishies se då till att det står ce på squishien eller på påsen.   syns nästa gång hejdå :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

då var de första gym passet avklarat. jag började med att cykla i 2 min, sen körde jag 10 armhävningar, 10 situps, 10 burpists och sist 2 min på roddmaskinen. om ni vill så kan ni jätte gärna skicka tips till mig. syns imorgon. PS jag mena inte att ni har en jätte gärna :->  

Likes

Comments

hej alla hur mår ni med mig är det bara bra. igår till middag åt jag potatisgratäng, kött, bearnaisesås och vitlöksbröd. Söndag. idag skulle jag ha fotbolls träning men det blev ingen för att det var handbolls match så de var lite synd. under min barn dom har jag väkt ganska mycket och gör det även nu jag väger runt 58 kilo. så jag har bestämt mig för att få ett hälsosammare liv så följ med mig på den resan om ni vill :-)  

Likes

Comments

ni som såg mitt föra inlägg så berättade jag lite om mitt hus/hotell så nu ska ni få en titt lite närmare. det här huset har för varit ett tomt spökhus typ men min familj bestämde sig för att köpa huset och göra de till ett hotell. än så länge har vi 4 rum en matsal och ett pentry där man kan laga egen mat. och ni som undrar ni behöver inte vara räd morsan kommer inte och skräms, jag lovar :-) hahahahahaha

Likes

Comments

hej alla där ute nu ska jag berätta lite om mig. jag heter Alexander jag bor i kilafors och är 11 år gammal. min favoritsport är golf det är passande för vi på en golfbana. jag och min familj har ett eget hotell som förut var känt som ett spökhus, fast jag har bot här i 4 år och de ända spöket jag har sätt är morsan:-) skämt och sido jag rekomenderar norrfly hergård starkt för er som vill bo på ett mysigt hotell. hoppas vi ses igen tack för att ni har läst :-)

Likes

Comments

Hej alla bloggare jag heter Alexander och jag är 11 år gammal jag ska börja blogga hoppas ni gillar det jag ska göra.​

Likes

Comments