Wall of Family

Hej alla bloggis-läsare !

Många har svårt att hänga med när jag säger brorsor hit och dit, så jag tänkte gå igenom mig familj när jag ändå är i huset med Wall of Family . Jag kör äldst först :

Magnus (52) - Världens snällaste man ! Han är rolig, omtänksam, har glimten i ögat och helt enkelt en underbar människa!

Mamma (51) - Så snäll, rolig, ställer alltid upp och har ett otroligt positivt tänk.  Stöttar i ur och skur ! ❤

Jag (28 år ) - familjens svarta får (enligt min äldsta syster 🤣)

Rebecca (26) - När Rebecca föddes så var jag verkligen  världens stoltaste syster ! Alltså jag var så glad att den där lilla tjejen var min lillasyster och jag är fortfarande så himla stolt ! Framåt, ambitiös och vilestark, en riktig superwoman !

Christopher (25) - En gamer ut i fingerspetsarna! Rolig, snäll , smart och JÄVLIGT retsjuk ! Riktigt snabb i käften sä munhuggaa är liksom en paradgren 😉

Michelle (17) - Hon är mycket,  av allt! Vårt energiknippe, envis som en gris,  kan vara världens sötaste, men så kan det lika snabbt vända och så har helvetet brakat lös ❤ Dock är hon alltid rättvis och står upp för sig själv vilket jag är otroligt imponerad av !

Oliver (17) - Brother with another mother!
Eftersom vi är en inkluderande familj så presenterar jag Magnus barn som mina syskon.  Oliver är nog en rätt typisk tonårskille, gillar att sova, spela spel, går i skolan ..  Jätte snäll !

Markus (16) - social , basketspelare, tycker också om att retas ! Bjuder på sig själv ! Min dotter tycker så mycket om att hänga med honom !

Tezz (9) - Min fina underbara dotter ! Alltid så snäll, kärleksfull och omtänksam. Lättlärd, smart , rolig ! Alltså så tacksam att jag har henne i mitt liv ❤ Hon är gudasänd !

Gillar

Kommentarer