Stjärnor och tonårsmammor

Då var Tezz lagd för kvällen och jag sitter nedbäddad med filt i soffan. Idag är det två avsnitt av Teen Mom 2 på MTV, så ska kolla dessa, sen får man väl se vad man ska fördriva tiden med. Förhoppningsvis så ser man någon stjärna på himlen senare ikväll, så man kan plocka fram stjärnkikaren! Jag testade den för första gången igår, med ett halv kasst resultat... Krävs nog en expert, läs min pojkvän, för att den ska läras ordentligt.


Imorgon hoppas jag att min lilla present till Jimmy dimper ner i postlådan, vill ju att han ska få den så nära vår månadsdag som möjligt!

Med tanke på månadsdag, det är nog bland det mysigaste som finns. För varje månad vi har varit tillsammans en månad så skriver vi gulliga meddelanden, hittar på speciella saker eller ger varann blommor/kort/småsaker . SÅ himla mysigt med uppskattning! Alltså den där killen..Idag tog jag och Tezz med cykeln hem ifrån hennes mormor. Första gången hon cyklade mer centralt, och gissa om jag var nervös? Tänk om hon skulle trilla... eller bara köra rakt ut i vägen utan att tänka sig för... Visade sig att jag oroade mig helt i onödan. Den där tjejen har koll! Hon bad mig att "chilla" , haha, ja det var nog det jag skulle ha gjort!

Får se om det är bra väder imorgon också, för då blir det cykel för henne och promenad för mig, måste försöka fota för instagram.. Var ett tag sen man la upp en bra bild där =)

Hoppas alla läsare får en bra kväll.

Ciao!

Gillar