Relationsbanker

Vi alla har en relationsbank, vissa större, andra mindre.
I denna bank finns olika människor i olika fack.. Vi har säkert alla den där människan vi AVGUDAR, den där jäkeln som vi helst inte ens vill se på bild,  och massa folk någonstans i den grå massan.

Jag som funderar mycket, om allt möjligt, har suttit ner och funderat just på relationsbanken.. Det är ganska intressant att vissa personer gör eller säger något som du ogillar och den placeras i ett visst fack i banken, sedan kan samma person säga en sak du fullkomligt älskar, och människan byter fack i banken.. Men så finns det även de där människorna som inte kan ändra fack oavsett vad de säger hädanefter, hur mycket man än anstränger sig för att ändra åsikt och inställning till personen..

Tvärtom finns det nog också fack i banken hos de flesta som innehåller personer man älskar och lyfter till skyarna oavsett vad de gör. Om det är sjukt eller sunt är en helt annan fråga !

Om jag ska utgå från min egen relationsbank så är väldigt många i den grå massan, en del oerhört älskade, men som kan tillfälligt åka ner i irritations-facket, och så har jag ungefär ett dussin personer som jag blir förbannad, negativ och får upp pulsen bara av att tänka på, nästan så jag får huvudvärk bara jag tänker på dem 🤣 ( Jag är inte alls bra på att trigga igång mig själv 😋 haha )

Gillar

Kommentarer