Översättare efter söndagsfrukosten

Godmorgon solstrålar!


Sitter just nu i soffan, efter att ha ätit en supergod frukost. Ibland undrar jag varför jag inte äter rostade mackor oftare.. Jaja, två rostade mackor med skinka och en kopp kaffe senare så sitter jag i alla fall här och bloggar..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, förut att gå en promenad, eller två. Mitt aktivitetsarmband säger just nu att jag har två timmars promenad kvar för att nå dagens mål...Men först tänkte jag faktiskt se sista Harry Potter-filmen. Min dotter gillar nämligen Harry Potter massor, som jag skrivit tidigare fick hon en box med alla filmerna, så nu är vi på sista filmen. Tyvärr finns det inte med svenskt tal, så jag får sitta och läsa undertexten i två timmar eller vad det är..

Kommer att tänka på när jag var liten och mamma fick sitta och läsa texten för mig när jag var liten, man blev fruktansvärt frustrerad när hon inte läste allt, utan att man märkte att hon ibland hoppade över... haha, nu förstår man typ varför... Alltså man njuter inte alls av filmtittande på samma sätt när man ska sitta och läsa, men vad gör väl det... Allt för sin dotter!


Med tanke på att översätta... Måste någon gång skriva ett inlägg om när jag gick till vårdcentralen och var gladast i världen för att äntligen få träffa en svensk läkare (trodde jag) eftersom jag hade haft svårt att kommunicera med den jag hade haft innan ^^ Får nog publicera det senare idag !


Önskar er alla en bra dag!

(Eftersom jag inte har någon mobil att ta någon bild med, så delar jag en låt från Youtube istället, alltså jag tycker den där låten är så himla skön! )
Gillar