Ompysslade fötter och perfekt kurva!

Tror det inte är någon som förstår hur trött jag var imorse!

Kunde inte somna förrän vid 1 tiden inatt, och vaknade igen klockan 4, as pigg. Men eftersom inte klockan skulle ringa förrän 5:30 så var det bara att försöka somna om, vilket gick, men vaknade däremot helt död! Och varit trött hela jäkla dagen... Tur man fick sova i bilen på väg till sjukhuset iaf =)

Var hos fotterapeuten idag, hon kollade hur fötterna såg ut och checkade hur känseln var, något som är standard för diabetiker. Jag tyckte faktiskt att det var ganska nice. Jag menar, inte varje dag någon badar ens fötter, filar o klämmer på dem =)

Sen var det besök hos diabetessköterskan, men det besöket varade endast 15 minuter, hon hade liksom ingenting att säga, förutom att mina blodsocker-kurvor såg perfekta ut! Min sensor hjälper en hel del! Man ser precis hur blodsockret beter sig, vilket gör att man lättare kan bedöma vilken åtgärd som krävs. Hur bra som helst!

Ikväll blir det att repetera en sista gång inför tentan i externredovisning! Delar med mig av lite bilder jag tog i Karlstad förut!
Gillar