När jag trodde att jag skulle få en svensk läkare

Som jag skrev i blogginlägget innan, så tänkte jag berätta om när jag var så himla glad över att få en svensk läkare...

Jag bodde på den här tiden i Trollhättan, alltså typ evigheter ifrån min mamma och syskon... Jag hade problem med rethosta som aldrig försvann och ofta ont i halsen... Jag fick träffa samma läkare varje gång, tyvärr var hans svenska inte den bästa, och jag förstod typ verkligen ingenting han pratade om, och han verkade liksom inte förstå mig heller. Som ni förstår blir man lite frustrerad efter ett x-antal läkarbesök och hosta som aldrig går över...


TIll slut fick jag i alla fall en läkartid, till någon som hette Johan eller något sådant. Jag var typ i himmelriket, äntligen skulle man få träffa en läkare, där kommunikationen förhoppningsvis inte skulle vara något hinder. Men vad händer?

Helt jäkla otroligt ! Läkaren är dansk!!! Jag förstod ännu mindre än vad jag hade gjort innan! ^^ Skulle verkligen ha behövt en tolk , men fan vad pinsamt! Jag minns hur jäkla uppgiven jag var efter det där läkarbesöket..

Men fick i alla fall utskriven medicin, som faktiskt hjälpte mot hostan.. Efter det gick jag aldrig mer till vårdcentralen ;)


Nu i efterhand skrattar jag mest över att jag bokstavligt talat trippade till vårdcentralen, och att det verkligen inte blev alls som jag tänkt mig, men då var det typ HELA VÄRLDEN ^^

Gillar