min bakgrund i partiet del 1

Händer ganska ofta att partikamrater men även andra som får reda på att jag är medlem i SD undrar över mitt engagemang.

Jag blev medlem i SD 2014, efter mycket om och men. Mitt politiska intresse började blomstra under gymnasietiden, och till slut kunde jag inte annat än att bli medlem i Sverigedemokraterna.

Var på mitt första möte i augusti 2014 om jag minns rätt. Då var det ett bildandemöte för SD Trollhättan. På den tiden var jag verkligen världens blygaste typ , så imponerad av mig själv nu i efterhand att jag tog mig iväg helt själv på ett möte med helt främmande människor på frivillig grund !
Träffade många trevliga människor, bland annat Sara-Lena Bjälkö (som efter valet blev riksdagsledamot) .
Efter mötet så blev jag adjungerad till styrelsemöten , torgmöten mm.
Ganska snart tillfrågades jag om jag ville ställa upp i kommunvalet. Tanken hade aldrig slagit mig , och utan att riktigt förstå vad det innebar så tackade jag ja!

Efter valet blev jag ersättare #2 i Trollhättans kommunfullmäktige . En helt ny värld öppnade sig i samband med valresultatet. Jag gick på möten med den parlamentariska gruppen , närvarade vid i stort sett samtliga KF och verkligen älskade den där världen !

Efter drygt ett år blev jag ordinarie ledamot, men även ledamot i Utbildningsnämnden.

Eftersom jag har en del att berätta om mina 4 år , så delar jag upp det i flera delar ( ingen orkar läsa en roman på bloggen !)

/Sverigekramar 💙💛💙

(Denna bild har jag som profilbild på min partimejl)

Gillar