Man får passa på!

Den sista tiden har jag jobbat betydligt mer än vanligt, finns de som frågat om jag avbrutit mina studier och istället valt att jobba inom LSS, men svaret är nej! Jag har faktiskt valt att jobba i större utsträckning än tidigare, då CSN tagit bort gränsen för hur hög inkomst man får ha! Jag älskar liksom att jobba, eller i alla fall att tjäna pengar (ärlig ska man ju vara, haha!)

Jag gör dock inte så mycket mer än att studera och jobba nu för tiden, är liksom typ det mitt liv består av, och titta nåt avsnitt av någon serie emellanåt.

Ibland önskar jag dock att dygnet hade 40 timmar, så jag hann göra mer saker som jag gillar, men den tiden kommer också, och just nu vill jag verkligen få den där extra inkomsten, eftersom jag har som plan att göra en stor investering om några år.


Den här veckan jobbar jag dock bara helg, självvalt dessutom! Ska passa på att ta några dagar "halvledigt" och umgås med Jimmy. Behöver lite återhämtning och kärlek!


Med tanke på jobb, så jäkla glad för min systers skull. Rekommenderade henne att söka jobb inom samma verksamhet som mig, och hon fick jobbet! Så jag ska få jobba på boendet jag brukar tillbringa somrarna på, medan hon får jobba där jag är mestadels nu! Hoppas hon kommer gilla jobbet lika mycket som jag !

Gillar

Kommentarer