Lördag i sängen

Hej allihop!


Efter mycket om och men som kom jag in på bloggen, appen i telefonen har nämligen krånglar : stängt av sig så fort man trycker att man ska skriva ett nytt inlägg... riktigt segt!

Testat komma in via datorn också, vilket krånglade det med ett tag, men du gick det.. typiskt nog precis efter att man mailat Nouw angående problemet.


Idag är en dag i sängens tecken! Minst sagt, var så himla skönt att få vakna utan att ha någon väckarklocka! Det är liksom lyx! Jag började morgonen med lite plugg, sen iväg på en snabb kaffestund med en vän, sen hem och lägga sig i sängen och läsa igen.. Har varvat lite med att se på tv via datorn också.. man lär sig verkligen ingenting om man oavbrutet sitter och läser utan pauser!

Alltså sista veckan har jag verkligen inte kunna läsa utan glasögonen typ... Jag har ett par glasögon som jag ska ha när jag läser, ser på tv eller börjar få huvudvärk.. tyvärr så slarvar jag enormt med glasögonen, vilket dock inte verkar vara något alternativ längre... Så himla jobbigt att inte kunna se ordentligt vad som står och att det blir suddigt mm.. Kanske dags att gå till optikern snart igen!


Så vad händer denna härliga lördagkväll?

Jag sitter här i sängen, i min goa mjukisdress, ska fortsätta läsa, om HRM, och sen blir det väl eventuellt något att äta, beroende på ork och lust! Det här ska vara en riktig slappdag!Gillar