Jag tänkte berätta om en tjej...

Ikväll tänkte jag tillägna mitt blogginlägg till en person som är så värd alla fina ord i hela världen.  Jag är så glad att jag fått äran att träffa den här tjejen. Så genomsnäll, god, omtänksam, rolig, smart och alldeles underbar människa är det inte ofta man får möta!

För tre somrar sen började jag sommarjobba, på stället där jag jobbar extra idag. Jag kom då i kontakt med den här tjejen, som lärde upp mig, då hon själv varit vikarie sedan några år tidigare.Sedan dess har tiden bara runnit iväg och vi har jobbat ihop 3 somrar. Nu har hon gjort sin sista sommar i o m att hennes lärarutbildning är färdig, och jag är så glad för hennes skull ❤ även om jobbet blir så mycket roligare med henne !

Blir tårögd bara jag tänker på hur snäll och omtänksam hon är 😭 När hon hade hört att det var problem för diabetiker att få tag i hjälpmedel var hon den första som ringde och frågade hur det var och om jag hade saker så jag klarar mig, när hon fick reda på min covid-smitta var hon snabb att ringa och fråga hur det var och att det bara är att höra av sig om det är något ❤ Sådana människor är ovärderliga och jag är så glad att du är min vän Molly ! Den dagen du behöver mig kommer jag finnas där för dig, och det gör jag annars också! 😘🥰

Gillar

Kommentarer