Jag behöver er hjälp!

Då var det ny dag igen, tack och lov känns allt bättre än igår!

Jag har dessutom tagit ett köpbeslut rörande glas, ni som läst förra inlägget vet ju att igår rök ytterligare ett glas.. Så nu blir det billiga Ikea-glas som gäller! ( Men snygga då givetvis)!

Idag består dagen av några timmars plugg, promenad och lite packande. Jag ska nämligen ut på äventyr om några dagar! Can't wait!!!


Tänk på det där med pluggande, ibland känns det så där sjukt jobbigt att öppna boken och sätta sig att läsa, finns oftast saker som känns roligare, men jag försöker ändå ha inställningen att pluggandet är en framtidsinvestering. Min utbildning kommer ge mig förutsättningar att få mitt drömjobb, bättre ekonomi, vilket i sin tur resulterar i att kunna köpa de där sakerna man vill ha, mm. DÅ känns det helt plötsligt lite lättare att öppna boken och faktiskt ägna några timmar åt studierna. Sen är ju ämnen ganska intressant bara man börjar få insikt och förståelse, då skapas en nyfikenhet att lära sig mer.


Nu tänkte jag i alla fall komma fram till vad jag behöver hjälp med. Jag har tänkt att köpa nya knoppar till mitt kök, då jag tycker de vita plastknopparna som sitter på köksluckorna idag är så himla tråkiga!

Jag har dessa tre alternativ som jag har spanat på, men svårt att bestämma mig. Jag skulle därför vilja ha er input angående vad som är snyggast!
Gillar

Kommentarer