Jag är inte säker på om jag överlever...

Hej allihopa!

Hoppas allt är bra med er!

Mitt liv har varit lite halvt stressigt sedan 20-tiden igår kväll! Skulle starta om min mobil, vilket jag inte skulle ha gjort! Mobilen gick nämligen inte starta igen! Så idag har vi varit i Karlstad för att lämna in den på Telenor, där jag köpt telefonen, och har garanti kvar.. Men gissa vad?

Givetvis var det en spricka på den, så fick ju givetvis lämna in telefonen med ett kostnadsförslag... Och då kunde kostnaden typ uppgå till 3000 kronor, NO WAY tänkte jag... Som redan lagt 1500 på den där satans telefonen... Så jag fick tips om ett företag som reparerade telefoner. Fick tag i en baksida till min telefon, dessutom en original, som gick på 500 kronor. Efter bytet åkte jag nöjd till Telenor och lämnade in min telefon!


Nu får jag vänta i ungefär 10 arbetsdagar på en ny telefon... Tills vidare ska jag och min dotter dela på hennes iPhone 5, mitt SIM-kort tack och lov, så man kan bli nådd ;) Kommer bli en himla omställning den närmaste tiden kan jag lova, funderingar på om jag kommer att överleva har vidrört mina tankar faktiskt ^^


VET NI ENS HUR SJUKT LÅNGT 10 arbetsdagar är? Jag får inte telefonen förrän i slutet av februari!!!!

Gillar