JA... jag är bitter !

ikväll är verkligen ingen bra kväll !

Imorgon ska man på ögonbottensfotografering , vilket är rutin för diabetiker .. Och jag är fruktansvärt nervös!
Jag skulle verkligen bli helt förkrossad om de skulle se några förändringar på mina ögon , vilket är en del av komplikationerna man kan få som diabetiker..

Jag är så himla ledsen och trött på Diabetes ibland ! Det känns som det har tagit en del av mitt liv ... Och jag är så jävla less på att allt blodsockret reagerar så olika på mitt insulinintag... Det jag kanske är mest ledsen på just nu är att sensorerna krånglar.
I början när jag hade sensorer för att slippa sticka mig i fingret så gick det jätte bra ,  men den senaste veckan har jag fått byta sensor tre gånger .  egentligen ska man behöva byta 1 gång på två veckor. Jag får utslag,  det kliar och visar inte ens i närheten av de värden som jag har ... Och när man ringer diabetesmottagningen så får man svaret : byt till en ny, det är meningen att du ska få en pump, men vi har ingen läkare som ansvarar för dig just nu, då den du haft innan har slutat...

Ja men för fan! Bara för att han har slutat så har väl jag fortfarande en sjukdom som tickar på som vanligt och som inte verkar värst samarbetsvillig med de hjälpmedel jag har just nu ..

Ja livet med diabetes är rätt så jävla energikrävande ibland ... Och ja , man blir jävligt ledsen och uppgiven emellanåt ...

(kan tillägga att jag verkligen inte alltid är så här ledsen och trött på det , men när det krånglar så blir man något frustrerad !)

Gillar