Gråt, kärlek och bröst!

Hej allihop!


Hoppas allt är bra med er! Här är det superbra,. Haft en riktigt soft dag hittills. Ätit frukost, tittat TV, lyssnat radio, pluggat, ätit lunch.

Dagens lunch blev pasta, köttfärssås och oliver.

När jag tittar på TV så är det alltid via play-kanalerna, då jag vill kunna styra själv vad jag tittar på ! Fick äntligen tummen ur att börja titta på Fyraåringarna på äldreboendet! Alltså som tårarna runnit! Jag kan dock inte alltid sätta fingrarna på vad som framkallar gråten. Tror det är en kombination att se glädjen hos både barnen och de äldre, samtidigt som jag har svårt för det där med att saker tar slut. Att de äldre berättar om deras sjukdomar, historia mm berör mig något oerhört! Sen får jag ju en släng av ångest när jag tänker på döden!! Efter två avsnitt orkade jag inte gråta mer, så då tog vardagen vid istället!

Idag är första dagen i oktober, vilket är bröstcancer-månaden, vilket jag kommer återkomma till mer under månadens gång! Idag tänkte jag bara passa på att uppmärksamma Rosa Bandets webbshop! https://bro.reklamlogistik.se/sv/rosa-bandet-artiklar/

Önskar er alla en bra dag!

Gillar

Kommentarer