frågor om SD , del 1

Alltså wow,  vad frågor jag fått !

Så för att alla ska mäkta med så här jag valt att dela upp i olika delar , så kommer en ny,  hmm nästa fredag kanske...

• Vad fick dig att gå med i ett parti?
- Jag har alltid varit intresserad av samhällsfrågor, och jag kände en enorm frustration när jag såg massa brister i samhället som inte verkade uppmärksammas.

• Varför blev det just SD ?
- Sverigedemokraterna var det partiet som stämde bäst överens med mina värderingar och strävade efter ett samhälle, så som jag vill ha det !

• vilka "roller" har du haft inom partiet ?
- oj, suppleant , styrelseledamot, valberedare , sekreterare, revisor och kontaktansvarig för SD-kvinnor Värmland.  Kommunfullmäktigeledamot och ledamot i utbildningsnämnden.

• Varför begärde du utträde?
- Jag upplever att partiet lokalt är Runar Filper. Att han ska kontrollera allt, man ska göra som han säger och  ifrågasätter man så blir det ett himla liv.  Vill bara förtydliga att det är min uppfattning,  andra kanske tycker annorlunda om honom (men troligtvis inte 😂)
Jag är i alla fall väldigt less på att höra en efter annan berätta hur de upplever att  han betett sig illa, vrider på saker till egen fördel och styr med järnhand!

• Vilka är dina bästa minnen från tiden i partiet ?
- Min tid i SD Trollhättan var väldigt givande och rolig, dels för att man lärde känna många härliga människor,  kom in i fullmäktige , och föreningen är väldigt aktiv, så det hände alltid något ! (så det blev en riktig besvikelse när man engagerade sig i Sunne efter flytten, där det typ händer noll)

Jag har också träffat härliga människor i Värmland! Och det är såna möten som är det bästa med att engagera sig i en förening ❤

Eftersom jag har fått massa frågor så räcker det med så för idag , nästa del inriktar sig mer på frågetecken under min tid i Värmland !

Gillar

Kommentarer