Fantastiska dagar

Sitter just nu i soffan och saknar min bättre hälft så fruktansvärt mycket!

I torsdags kom Jimmy på besök och stannade till idag. I torsdags möttes vi i Karlstad efter att jag varit hos diabetessköterskan.( Fick en sensor som mäter av blodsockret, så himla skönt att behöva sticka sig i fingret! )

Vi tog tåget upp till mamma där vi åt mat, såg film och valde att sova över. Så otroligt mysigt! Framförallt eftersom vi sov i den sängen som vi alltid sov i första gångerna han hälsade på mig i Värmland.

I fredags åt jag, Jimmy och Tezz pizza och spelade kort. Sedan ringde Michelle som skulle ha med Tezz hem till mamma, då de skulle ha myshelg. Det kan man minst säga att Tezz fick, som åt godis, såg film och badade i bubbelpool.

Jag och Jimmy hade en ganska lugn helg, han lagade massa god mat ( grillat, köttfärssås o pasta , tacos), såg filmer, kramades och bara njöt av varandras sällskap!

Hoppas på att få massa mer underbar tid med honom snart!!!

Imorgon är min första skoldag på universitetet. Så spännande! Dock inte lika sugen på att gå upp tidigt. I alla fall förberett väskan för imorgon, så behöver inte tänka på det i alla fall =)

  • Vardag

Gillar

Kommentarer