Ensam eller bara missnöjd med livet ?

Nu ska jag skriva färdigt ett inlägg jag börjat med typ tusen gånger,  men sedan ångrat mig! Nu känner jag dock att det är dags för min reflektion !

Jag har tänkt på det där med att söka bekräftelse på Facebook , t ex att man hela tiden gör statusuppdateringar med hur lycklig man är, förskönar sin vardag mm. Varför gör man det ?

Jag har framförallt två teorier :

1. Du känner dig väldigt ensam och söker därför bekräftelse från vänner och "vänner" , att du är en så underbar person och är såå lycklig!

2. Du är missnöjd med ditt liv,  osäker på dig själv eller har ett behov av att visa upp en alternativ verklighet ,då du kanske inte är nöjd med tillvaron just nu !

Jag tror att jag fångar in de flesta i de här två alternativen.. Eftersom folk älskar att misstolka så vill jag tillägga att jag pratar om såna som bara puttinuttar och har ett sånt perfekt liv på nätet hela tiden 😎

Det skulle kunna finnas ett tredje alternativ:
Att allt är perfekt , men min hemmagjorda studie av vänners facebook-användande tyder på att det är ytterst sällsynt!

Ett fjärde alternativ skulle dock kunna vara att du är korkad och glad också 🙈😉

Tänkte först dela med mig av skärmdumpar ( det är jag högt skolad inom från min korta, men intensiva politiska karriär ) , men så kommer allt för många riskera att känna sig träffade ! Så jag delar med mig av något annat !

Gillar