Detta hände under kryssningen 😍

Skepp o hoj alla landkrabbor 😉

Mellan tisdagen och onsdagen så var jag på kryssning med min familj! Var min fina mamma som bjöd alla sina barn , respektive och sambo på dygnskryssning 😍 var verkligen så trevligt, mysigt och roligt !
Vi möttes vid Birka-terminalen och blev verkligen så glad när jag fick träffa alla !

kryssningen började med att vi blev bjudna på en varsin drink,  sedan buffé.  Efter mycket mat, tjat och prat, så bar det iväg till taxfree-avdelningen där vi köpte öl och cider för att förfesta lite i syrrans hytt..

Efter en stund blev det som sagt förfest ! Trevligt värre, men det skulle bli bättre 😍 Efter en stund drog vi ner till baren där de sjöng karaoke,  så härlig stämning , goda drinkar och bästa sällskapet ❤ Min mamma och syrran sjöng faktiskt en låt , så stolt 😇

runt midnatt drog vi till dansgolvet och där röjde jag fram till att de stängde klockan 2 😎 full, svettig och trött så pallrade jag mig till hytten tillsammans med Jimmy ! Kan lova att jag sov riktigt gott när jag väl kom till sängs.

onsdag morgon bestod av lite frukost och SOVA! Satan va trött jag var alltså.... runt lunchtid köpte jag och hjärtat värsta goda hamburgaren till lunch och efter det satte vi oss och spelade lite på automaterna på båten , den här gången satsade vi 100 kronor och kom därifrån med 276 👍🦄 Tur man hade sin tur-kille med sig 😉

Gillar