Detta avskyr jag

1.Jag avskyr verkligen orättvisor i form av att människor som beter sig som svin ska få massa previlegier och särbehandlas positivt, medan vanligt folk och folk som inte slickar röv , ( ursäkta uttrycket 😇) har negativ särbehandling.

Det är bland annat därför jag tröttnade på att vara partipolitiskt engagerad, då jag upplevde att detta var mer regel än undantag.
(Många tror fortfarande att jag blev utesluten för att jag skrev vad jag kände om folk och yttrade mig i media. Detta stämmer dock inte,  jag skickade in ett A4-dokument med synpunkter och avsade själv mitt medlemskap) 🤔

2. Jag avskyr människor som lever med noll självkritik. Hur kan man ens på riktigt aldrig se att man har brister eller har gjort fel?!
(Måste medge att ibland kan det faktiskt vara lite underhållande också 😂)

3. Kollektivtrafik som konstant krånglar.  Alltså ibland blir man milt uttryckt förbannad på tågtrafik i det här landet. Vill politiker att man i så stor utsträckning som möjligt ska använda sig av kollektivtrafik så krävs det först och främst att det finns, sedan krävs det att den avgår !
Detta gäller både länstrafik och statens järnvägar.

Jag har under alla dessa år som resenär hört massa anledningar till att tåg är försenade/ inställda :

+ Banarbete
+ Sent personalbyte
+ Fordonsfel
+ Elfel
+Lokfel
+ Solkurvor
+ Löv på spår
+ Olycka
+ Spårfel
+ Person på spår
+ Sen fordonsvändning
+ Underhållsarbete
+ Snö på spår

Har säkert missat något 😇
 

Gillar