Avundas omedvetenhet

Sitter i köket och äter lunch, funderar... Ibland är det skönt att bara sitta ner och tänka..

Psykisk ohälsa är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat!
(För personer som inte lider av psykisk ohälsa eller har någon i sin närhet som lider av det, så är det säkert svårt att förstå varför vissa personer har ett udda beteende.. eller varför man skiter i saker... eller går under jorden.. )
Jag som mådde dåligt av olika omständigheter när jag var tonåring vet att jag kunde ha bra perioder då jag umgicks med vänner hela tiden, var glad och framåt, sedan kom det dagar, ibland veckor, när jag inte hörde av mig till någon, bara satt hemma, orkade inte något och kände mig allmänt värdelös.. Tack och lov så är de dagarna förbi sedan länge!

Jag kan ibland avundas de som har sjukliga personlighetsdrag / beteende men som inte är medvetna om det.. Måste vara rätt skönt på det personliga planet i alla fall!

Vet en drös med personer som jag garanterar har någon form av diagnos (dock inte på papper) som verkligen inte alls reflekterar över att de kan ha någon som helst påverkan på att de ofta är i konflikt,  eller att de håller på med saker som "normalt" folk inte gör. Det verkar så skönt att känna sig ansvarsfri 😍
Det mindre roliga är för folk i omgivningen då kanske, men vad tusan , man lider ju inget större själv så 😎

BTW, nu har min TV kommit ! 😉 Visar bild monterad senare ikväll!

Gillar