Att trycka kniven i bröstet

Godkväll !

Äntligen har man lagt sig i sängen efter en lång dag, Jimmy gjorde min start på dagen till den bästa . Förutom att vakna bredvid världens finaste kille så fixade han bacon och äggröra   bönor och stekt bröd ❤ Verkligen megalyxigt en vardagsmorgon 😍

Ikväll har jag funderat lite på min pappa... Vilket jävla as ! Jag tror inte han är det egentligen, men hans sjukdom gör honom sådan !
Jag hatar att min pappa är spelberoende, då hans beroende gjort att vi inte har någon kontakt med varandra.

Jag minns så väl när jag efter många års skam och skuld konfronterade min pappa. Jag sa äntligen ifrån. Jag vill inte stå och se på när han utnyttjade kvinnor ekonomiskt för att kunna spela, jag ville inte träffa nya kvinnor varannan gång jag träffar honom, när jag väl fick träffa honom. Jag ville inte att han ska spela då han hade flera miljoner i skulder.
Jag tror det var jätte jobbigt för honom att höra allt det där, eftersom han lever i förnekelse.. Vid den här tiden var jag 14-15 år.
Min pappa besvarar konfrontationen med att tala om för mig att han önskade att det fanns akut p-piller på 90-talet , att jag var ett misstag.. Hur fan kan man säga så till sitt barn ?!
Droppen var verkligen när han tog tag i en vass kökskniv och satte mot sitt bröst, gick med hotfulla steg mot mig, och bad mig trycka till kniven om han nu är så jävla värdelös... Jag var verkligen så rädd, ledsen , kränkt och helt mållös...
Ibland undrar jag hur det hade blivit om jag hade tryckt till kniven i bröstet på honom. Hade det besparat lidandet för många personer? Antagligen , men inte för mig... Ibland när jag tänker på min pappa så önskar jag att han var död, så jag vet att han inte far illa eller skapar lidande för någon annan. Jag önskar egentligen att han bara kunde ta sig ur sitt beroende, men när han inte ser det sjuka i hans spelande så kommer det aldrig ske !

Så mycket tårar och ångest den mannen bidragit till , det förtjänar inget barn ..
En sak är i alla fall säker:
Jag kommer aldrig glömma, jag kommer aldrig förlåta !

#spelberoende
#spelmissbruk
#ångest

Gillar

Kommentarer