Ny hudvårdsrutin!

I samarbete med lowengrip.com


I mitt samarbete med löwengrip så lade jag ner tid på att läsa om produkterna och ta en ordentlig titt på min hud. Vilka problem jag upplever och vad som känns viktigt för mig att åtgärda och arbeta med. Min hud har väldigt mycket synliga porer och jag upplever den näst intill väderbiten. Vissa torra partier och vissa fetare, klassisk blandhy. Obalanserad!

Generellt så blev jag förvånad över hur oerhört dryga alla produkter var, det tog några dagar innan man vande sig vid hur lite man behövde. Produkterna doftar svagt och fräscht vilket jag tycker är ett stort plus då man ofta har andra produkter som doftar, som exempelvis parfym.

Ett annars enormt plus med lowengrip skincare är utan tvekan deras hemsida! De beskriver sina produkter väldigt bra och för personer som är som jag, okunniga och oerfarna inom området så är det jättebra. Man kan även ta del utav ”facialist hacks”. Där ger de små tips om hur du kan använda produkterna. Till exempel att du kan lämna på rengöringen i ca 60 sekunder innan du sköljer för en extra rengöringsboost. Sånt gillar jag!

Mitt val gällande rengöring landade på deras ”cell renewal facial cleanser”. Den innehåller bland annat BHA som effektivt rengör tilltäppta porer och sminkrester. En annan ingrediens är allantoin som verkar lugnande för huden. Den har en gel-liknande konsistens som är lätt att skölja av!


Som nattcreme använder jag ”cell renewal facial cream”. Huden blir mjuk och känns ordentligt återfuktad. Även denna är lätt och dryg. Den innehåller både BHA och AHA -syror. Såhär står det om den på hemsidan:
The AHA and BHA opens up the pathways for the retinol to enter deep underneath the skin. It could be compared to a personal trainer for your skin cells. The result is boosted cell renewal, increased collagen- and elastin production and reduced pores and pigmentations.”


Nu har vi kommit fram till mirakelprodukten ”cell renewal - face exfoliant”. Denna är riktigt bra måste jag säga. Det är en slags kemisk peeling som hjälper huden att göra sig av med död vävnad och stimulerar samtidigt återuppbyggandet av ny. Jag brukar använda denna några gånger i veckan!


Dag creme- ”protect my face - day creme” . Denna har spf 50 och är ultimat när man samtidigt använder sig av produkter ur cell renewal serien. Eftersom de aktiva syrorna gör huden känslig för sol. Jag upplever denna creme perfekt som bas under sminket då den gör att sminket fäster bra.

Förutom produkterna jag nämnde ovan så har jag även testat deras ”Purify my skin - facial scrub” . Den gör sitt jobb riktigt bra och jag gillar att den är väldigt finkornig!

Nästa produkt är ett riktigt ess i rockärmen. Nämligen ”The serum - facial serum”! Detta är en typ av produkt som jag aldrig tidigare utforskat. Blev inte besviken! Denna lägger du under din dagcreme och den verkar boostande för alla övriga produkter. Micromolekyler tränger djupare ner i huden och kan öka effekten av andra produkter upp till tre gånger så mycket. Förutom det så återfuktar den och lugnar din hud. Denna gillar jag skarpt!

Sist men absolut inte minst är deras ansiktsmask ”City living - facial mask” Denna verkar djuprengörande och återfuktande samt motverkar föroreningar som vi samlar på oss från vår omgivning. Ett stort plus med denna ansiktsmask är att den är lätt att arbeta med. Det blir ett runt lager som är lätt att tvätta bort. Ett grymt bra hack som man kan använda sig av är att lägga på serumet innan för att maximera effekten!


Jag vill avsluta med att tacka Löwengrip för detta fantastiska samarbete, har varit så roligt att prova på deras produkter. Jag kommer fortsätta använda deras produkter och jag är supernöjd med resultatet jag ser i min hy. Mindre synliga porer, galen lyster och känslan av att inte ha en massa lager död hud är oslagbar!


Är du nyfiken på deras produkter så klicka dig in till Lowengrip.com och läs! Så mycket bra och transparent information. Man får veta ingående om vilka ingredienser som används och förutsättningarna för att hitta rätt produkter till just din hud är superbra. Gällande priserna så är det också ett stort plus att det finns produkter i både den högre och lägre prisklassen. Nåt för alla helt enkelt!

Tack för att du läste!♥️

Gillar

Kommentarer