Hej vänner!

Julen närmar sig och jag har bara 9 skoldagar kvar!!! Helt sjukt! Nu har jag alltså bara en termin kvar av grundskolan. Det känns jätteskönt, och jag är såååå taggad på att börja gymnasiet.

Känns så sjuk att jag har haft mina sista lektioner i vissa ämnen. I tisdags hade jag min sista teknik lektion och insåg att jag nog aldrig kommer ha teknik någon gång i mitt liv igen...

Har ju inte bloggat nu på ett väldigt bra tag. Men nu vill jag försöka och tänkte ge er en recap av min vecka hittills!

Måndag:
I måndags stämde jag min klocka en timma fel så försov mig och fick en härlig morgon. Min första lektion blev idrott där vi övar inför våra folkdans vi har på tisdag! Är sååå taggad! Annars var måndagen inte speciell.

Tisdag:
Det hände verkligen inget intressant i skolan alls... åker till mamma efter skolan och tog en snabb julfika. På kvällen var jag på möte där vi planerade lite inför söndag, då konfirmanderna börjar. Jag ska då vara ledare för de i sommar. Så har fixat ett sommarjobb i 3 veckor i alla fall.

Onsdag:
Skoldagen var kort och inte mycket hände efter skolan, än att jag bara pluggade...

Torsdag:
Morgonen startade inte på topp. Skulle koka kaffe men det gick inte så bra, hann inte dricka mitt kaffe. Började få jätteont i huvudet och precis innan lunch insåg jag att det var för att jag inte hade druckit nått kaffe... när jag kom hem hade pappa fixat pannkakor och kaffe till mig! Det var precis vad jag behövde! Efter det fixade jag och pappa lite i förrådet, när vi var klara satte jag mig och pluggade och nu sitter jag i soffan och väntar på att Wahlgrens värld ska börja!

Ni får ha en mysig kväll och glöm inte att det är jul snart!

Kram Alessia <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej vänner!

Hoppas ni har det bra idag i solen. Idag fyllde Sofie år så vi har hemma hos henne på morgonen och firade henne. Sedan åket jag och pappa till östra för att röntga min handled. Det gick väll bra antar jag. Nu väntas bara att de ska ringa och säga om det är något som ser konstigt ut.

Efter de var jag och pappa en sväng på stan och tog en glass. Snart ska vi till toso för att fortsätta fira Sofie på hennes födelsedag!

Puss på er

Likes

Comments

Hej alla sköna!

Idag har jag haft en super härlig dag idag, vilket har resulterat i allt min motivation för att blogga är tillbaka! Hur kul är inte det?

Jag har hunnit med så mycket idag. Jag har varit och fixat gardiner till mitt rum, som jag för för övrigt har gjort om. Jag hat bytt ut min säng till en dubbel och bytt plats på möbler och jag har blivit så nöjd.

Jag har även hunnit med att åka skridskor på heden, vilket va så läge sen! Efter det gick jag och ma famille till affären och handlade lite mat. När vi kom hem sen städade jag mitt rum och hjälpte till att städa lite annat. Nuväntar jag på att middagen ska bli klar och sen blir det väll lite mello.

Om jag ska vara ärlig tycker jag att mello inte alls är vidare värst bra. Men min mamma och hennes man att de ska kolla på varje avsnitt oavsett hur dåligt det är, så det lär bli det ikväll då.

Imorgon är det träning vilket ska bli kul. Måste även plugga vilket inte alls är kul! Nej men nu ska jag inte grubbla över det utan nu ska jag gå och äta!

Ha en mysig kväll kompisar!

Saknar detta stället när jag kollar ut genom fönstret och de bara regnar ute.

Likes

Comments

Äntligen är jag klar med alla julklappar efter mycket om och men.. Idag har jag hunnit köpa klart alla julklappar då jag firar jul med min mamma i morgon. Vilket just nu känner jättefel för jag har inget julkänsla what so ever. Mitt hem idag har varit stan. Jag har varit på stan nästa hela dagen.

Det började med en lunch med min syster och min pappa på Vapiano. Efter det träffade jag Ellen igen och vi hjälpte varandra att köpa de sista julklapparna. Efter många timmar på stan så tog jag bussen hem till min pappa. Jag var bara där en liten stund sedan körde han mig hem till mamma, där jag är nu.

Jag har slått in lite paket och även tagit en härlig dusch. Nu ska jag fixa lite så grejer innan jag ska gå och lägga mig. Men hoppas ni får en fantastik jul! Kom ihåg att julen handlar om att sprida glädje och att vara med sin familj!

kram ;)


Likes

Comments

Godkväll

Första dagen på jullovet har varit lugn och välbehövligt. Jag var på stan med Ellen ett tag, för lite julklapps köp. Vi var inte så länge på stan innan vi tröttnade.. Men vi bestämde oss då för att åka hem till mig och göra en bucket list. Hallå kan vi bara tala om hur svårt det var att komma på saker. Det kändes som vi hade jättemycket grejer att ha på den. När vi väll skulle börja kom vi knappt på något. Så om du har något förslag hit me up!

Sen åket Ellen hem och jag gick hem till min pappa. Sen jag kom hem har jag bara haft en allmänt bra kväll. I morgon måste jag sätta klockan.. För jag ska till stan med Ellen en sväng till och sedan kanske vi tar en trevlig lunch någon stans.

Puss!

Likes

Comments