Jadu Camila. Allt för många gånger har du bytt bloggnamn vars många gånger jag också har bytt blogg. Men kreativ nog så lyckas jag alltid komma med konstiga men unika namn, haha! En gång i tiden hade jag ett bloggnamn som lydde "wizozforever" och idag undrar jag verkligen vad folk tänkte om mig kring det namnet haha, men! Till försvar så har jag ett svar. En gång var jag riktigt besatt av Wiz Khalifa och tyckte han var den coolaste killen ever så där av uppstod namnet "wiz". Oz'et kom bara som i följd och forever, well... Trodde att min kärlek till den tatuerade mannen skulle vara för evigt, men nope.

"Callmecamii" ett ut av många namn jag också hade då jag verkligen, VErKLiGEN ville ha ett coolt smeknamn som skulle definiera av vem jag var. Cami. För ingen hade någonsin sagt något annat än Camila som är mitt ursprungliga namn. Haha! Men senare i gymnasiet blev jag cool nog för att få mitt älskade smeknamn och det är det alla kallar mig nu 😎

Oh well, slutligen så kom detta, ännu ett val av namn. I vanliga fall så skulle jag hetat milaxale, då det inkluderar mitt namn "mila" och x:et för att det lät coolt sen ale för Alegria! Tycker det ser hur kreativt ut som helst men det har en nackdel, fy tusan vad fult de låter när man uttalar det. Vet inte ens själv hur man gör det, så det sket sig.

Istället valde jag Alesc! Just för att det också inkluderar mitt namn och det låter en aning bättre. Bäst faktiskt. Låter som ett fancy och framgångsrikt företag som dessutom går och uttala!

Det var definitionen av många namn, hoppas på att denna håller sig. Snart ser jag framför mig. Alesc, den framgångsrika! Eller? 😉

  • 7 Readers

Likes

Comments

Som person är jag nog den mest slarvigaste och lömskaste personen som existerar, verkligen. Det är liksom så de flesta känner mig, alltinget att dom har känt mig länge nog att de har blivit vana eller genom att jag frågar alla runt omkring mig t.ex har du sett mina nycklar? Min Mobil? Min mamma???

Det är fan läskigt att det kan vara så, hur är de man uttrycker de? Demens. Kommer fan dö av demens, nästan helt säker på. T.ex i högstadiet tappade jag alltid bort mina nycklar. Hade tappat bort dom så mycket att de tillslut visste vems nycklar det var, Why? För jag glömmer på sekunden vart jag jag har lagt dem! Liksom jag tänker inte haha. Nu får jag mig själv och framstå som dum, men det är sånna brister man liksom får hantera med om man är med mig. Kommer alltid vara så!

To the point. Vad tror du hände? Tappade bort min telefon. MITT KÄRASTE FINASTE ÄGODEL! Förstår du hur hemskt det var? Inget som slår den känslan. Trots att jag har upplevt den känslan tillräckligt nog för att veta hur de känns så finns de ingen värre gång som var som denna. En iPhone 6. Liksom vem skulle inte ta den om en såg den? För sånna människor existerar. Men så finns de också fina människor. Sånna som man bara ville pussa sönder, du vet. Som när man ser en fett söt bebis. IALLAFALL. Trodde jag skulle tjuta, för vi (jag och Kimberly) var ute på promenad och samtidigt slängde vi soppor. Sen hann vi gå tio min därifrån till en kiosk i Ektorp, därefter över fotbollsplanen för att tillslut ta sig upp för berget ( världens mysigaste ställe ) sen upptäckte jag det. Paniken. Kallsvettet. Ångesten. Satt liksom redan och förberedde min död, "vad kommer mamma pappa säga?" De kommer döda mig!!. Så vi gjorde allt för att hitta den. Även kiosk killen hjälpte oss att leta efter den. Men tillslut så hittade vi den!! Och de ger jag cred till min vän Kimberly som är anledningen till att jag lever här nu idag, TACK!

Så ni alla där ute, VaR försiktiga! (Okej mest till mig själv men ändå) snälla var försiktiga med vart ni lägger era saker. Och var tacksam över de människor som hjälper dig trots ej om du inte hittar dina saker, för de vet hur de känns, de vet. Samtidigt vill jag tipsa er alla, ladda ner denna appen, Hitta min iPhone. Gör det nu. Vill inte art flera ska genomlida den hemska paniken. Den hittar man alltså på AppStore, dock har jag ingen aning om de gäller androider, men de måste det nog finnas, i så fall ladda ner det nu!

  • 8 Readers

Likes

Comments

Vill först och främst ge cred till två fantastiska tjejer som har gett mig så mycket bara via ord. Genom att lyssna till deras livserfarenheter och tips för det som gör en till en bättre människa har fått mig att vilja så mycket mer än att bara vara (som i stort sätt alltid har varit mitt motto). Vet inte riktigt hur jag ska kunna uttrycka mig så mycket mer än att faktiskt bara ha en sak klart för mig att säga. På grund av er.

På grund av er vill jag också vara med och kunna inspirera! Ni har gett mig motivation och så mycket positiv energi till livet som jag också vill kunna vara med och bidra till. Många kanske inte vet vem dessa är, men det visste inte jag heller till en början. Eller jo, det började med att jag följde en utav dessa tjejer på Twitter av någon okänd anledning. Sedan såg jag allt hype det blev med hashtaggen "Måndagspepp" så jag tänkte inget speciellt om det, men sedan en dag när jag fick min IPhone så bestämde jag för att leta upp "Måndagspepp" som alltså var en podd, vilket inte alls lockade mig från en början. Men minuter blev till timmar, sedan blev jag helt fast. Via podden så lärde man känna två fantastiska tjejer med härliga personligheter som gav ingenting annat att tänka på än, "shit, ni e ju fan goals" "er vill man ju hänga med!"

Så med det denna inledning av första inlägg vill jag bara säga tack. Tusen tack för all inspiration ni har gett mig. Ni två alltid med eran positiva inställning, Ellinor med sin början visade sig vara en karaktär med osäkerhet och ett lågt självförtroende visar att från botten kan man nå till toppen! Hennes vackra utseende och utstrålning samt Hanna med sina unika tips och sist men inte minst hennes listor som alltid måste vara ett måsten. Hanna den underbara. Ni är för bra, glöm aldrig det! Förgyllande. 💖

Här är mina lyckopillers bloggar, följ dom mer än gärna och lyssna deras podd, "måndagspepp" som kommer inspirerar er lika mycket som det gjort på mig, lovar er.

Ellinors aka @pdotter & Hannas http://www.hannalicious.se

  • 5 Readers

Likes

Comments