​ALEXANDRA


Idag har jag fixat klart allt ljud i reklamfilmen. Den är i princip klar nu, kanske gör några små ändringar bara. Därför har jag nu även börjat skriva på abstracten.

Sedan försöker jag också samla ihop allt material kajsa behöver för opponeringen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ALEXANDRA


Idag har jag gjort klart det visuella i filmen. Jag har även börjat leta musik och ljudeffekter och lagt till dem. Tycker det är svårt att hitta ljudeffekter som passar perfekt till mina klipp.


Sedan har jag också redigerat och lagt till Slogan-Bilden och Loggan som ska vara i slutet.


Här är före och efter bild från när jag redigerade loggan (Gjorde detta i photoshop):

Likes

Comments

ALEXANDRA


Under sportlovet filmade vi om ett klipp jag inte var nöjd med. En närbild på Linda där man får se hennes reaktion på "monstret". Jag valde att filma om klippet eftersom ljussättningen var dålig och det var inget jag lyckades fixa i efterhand.

Här är skillnaden:


​Jag kunde däremot inte redigera något under lovet då min laddare till datorn gick sönder. Som tur var hann jag ladda över de nya klippen till hårddisken innan datorn dog helt. Nu när skolan börjat igen har jag kunnat hämta ut en ny laddare!


Jag har även fixat en varsin kategori till oss "alexandra" och "linda", sedan också lagt in alla inlägg i den kategorin som tillhör oss. Så om du Tobias bara vill se det jag gjort kan du klicka in på "alexandra" på vänster sida.​

Likes

Comments

ALEXANDRA


Under gårdagen och idag har jag gjort klart ljuset till strömavbrottet, ljuset till ficklampan i alla klipp.

Jag har också bestämt mig för att ha kvar letterboxen och justerat några klipp efter den.

Under sportlovet kommer jag fortsätta redigera och även filma om ett klipp jag inte är helt nöjd med.


Sedan har jag också försökt få bort de gulaktiga i klippen på monstret. Se exempel nedan:


Likes

Comments

​ALEXANDRA


Idag har jag fortsatt med ljusredigeringen, som går framåt sakta men säkert. Sedan har jag också börjat leta musik. Jag har bestämt mig för att ha minst 2 låtar. Förresten får man ha vilka låtar man vill till gymnasiearbetet? Tror jag bestämt en låt jag ska ha i de bilder där det INTE är strömavbrott.


Likes

Comments

ALEXANDRA


Idag har jag valt att jobba hemma igen då jag känner att jag jobbar bättre då. Jag har lagt till en letterbox, men är osäker på om jag ska ha den. Fick flytta runt bilderna massor då jag filmat vissa lite för nära för att ha letterbox. Därför är jag osäker på hur jag ska göra med den saken.


Sedan har jag fortsatt jobba med ljuset (få det att se ut som strömavbrott) och har bara två klipp kvar som ska bli mörka nu. (sedan småfix så att jag blir helt nöjd) Den ena bilden har jag jobbat väldigt mycket med idag, den var jätte svår att få till i samma ljus som de andra bilderna då ansiktet på personen i bild antingen blir för ljust eller för mörkt. Svårt att förklara men jag är inte helt nöjd än men tror att det kommer lösa sig.Likes

Comments

LINDA

Idag har jag firat alla hjärtans dag med att redigera bilder och göra muggar.

Här är bilderna:

Jag är nöjd med dagens arbete.

Likes

Comments

​ALEXANDRA


Idag har jag fortsatt jobba med ljuset. Som sagt, det tar sådan tid. Har mest jobbat med ljuset till ficklampan i de andra klippen.


Sedan har jag också Försökt fixa några klipp jag inte är helt nöjd med genom att cropa / slowmotion.

Likes

Comments

​ALEXANDRA


Idag har det gått riktigt segt, min dator har kraschat och gick inte att starta igen sen. (löste sig tillslut) Mitt projekt fanns iallafall kvar vilket var tur.


Jag har iallafall fortsatt göra alla bilder mörka och se ut som ett strömavbrott, vilket går bra men det tar väldigt lång tid. Sedan har jag också försökt fixat ett klipp jag inte är helt nöjd med genom att cropa den. Jag tycker att det blir en jumpcut mellan den bilden och bilden innan. Dock blev det inget bra när jag försökte fixa till den. Så jag får se om det går att lösa på något sett med någon bild emellan eller så.


Jag har också börjat jobba på loggan som ska upp i slutet på filmen. Den måste göras mycket mindre nu bara eftersom den blev för stor.


Likes

Comments