Header

Siden sjette klasse har jeg egentlig ikke hatt det så bra. Hvert år når det nærmer seg slutten av året sitter jeg med en tom og kald følelse, og jeg føler jeg ikke har kommet noen vei siden i fjor. Og året før der, og igjen.

Jeg skulle ønske jeg kunne være en del av det som skjer andre steder i helgene, som ifølge det som blir lagt ut på sosiale medier ska vise seg å være en stor fest eller en overnatting med de nærmeste vennene sine.

Jeg har i 10 uker telt lørdager hvor lørdagskvelden har gått i å legge meg ut i sofaen og grine. Jeg har så lyst til å bære skrike, men jeg vil ikke at noen skal høre det. Jeg vil ikke virke oppmerksomhetssyk. Når jeg bare går rett ut av klasserommet og drar hjem midt i timen, vil jeg at noen ihvertfall skal sende meg en melding og høre med meg hvorfor eller hva som skjedde/skjer. Jeg vil ha en venn.

Akkurat nå vet jeg ikke hvem jeg kan stole på, hvem jeg kan gå til når jeg er nedfor, hvem som bryr seg om hva jeg gjør og hvor jeg er. En som spør deg når det er noe, som lytter og prøver å forstå.


Jeg har slitet med angst og depresjoner i en lang tid, og jeg trodde jeg kunne se mer positivt på ting nå, at jeg kunne gjøre en ¨ekstrem opprydning¨ i livet mitt. Men virkeligheten er en annen.

Å styre sine egne drømmer til hvordan man vil de skal være når du sover, men våkne opp og innse hvor ille livet ditt er sammenlignet med det gjør deg jo så klart litt skuffet. Og jeg vil ærlig si at jeg blir like skuffet når jeg ser hvor mye folk bryr seg om hverandre, men ingen som engang ser på meg.

Jeg har ikke gjort en sjel noe vondt. jeg har ikke løyet. Jeg synder ikke. Men det er kanskje det som er feil med meg? Hva er galt med meg? Hvorfor skulle akkurat jeg bli utsatt for mobbing i ung alder? Hvorfor valgte min aller aller aller beste venninne i januar på den gamle skolen seg for å såre meg på den måten?, som ble en følge med usikkerhet og mer?

Jeg vil bare ha den gode vennen jeg ser alle rundt meg har.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg glemte jo heeelt å fortelle dere om de nye tingene jeg har fått kjøpt inn!

Jeg kjøpte, for første gang bahama mama bronzeren, jeg har jo sett mange bruke den og like den godt, men jeg synes det skal en del til for å få en god og grei farge på ansiktet. Ellers er jeg jo i helt hundre for å ha den haha;)

Butikken ¨loco¨er jo en ganske ny butikk, den er kjent for sine lave priser, men jeg synes det er heelt sjukt at de kan selge en så bra eyeliner til 59 kroner?!! Den tørker raskt, er enkel å påføre med grunnet den tynne ¨kosten¨og den er waterproof! Love it!

Lipglossen fra Rimmel London er mørkere i fargen er jeg trodde den var, men den er sykt fin og har sånn glitter i seg, pakninga er superfin og jeg er sånn halveis fornøyd med den! (Btw; den er i fargen 6HR)

And guyss, we need to take a moment for my eyeshadow!! Den er fra merket W7, som i tillegg er et merke som ikke er testet på dyr, har ingen parabener og er veldig lik andre kjente merker. Dette øyeskyggepalettet minner meg veldig om palettet fra Anastasia Beverly Hills, right? Om jeg ikke husker feil, kostet den ikke mer enn 82 kroner!! 

Jeg kjøpte også løspudderet til W7, det kosta seff ikke mer enn 42 kroner, jeg så et annet pudder når jeg skulle kjøpe det, men det var ikke mer igjen av det.. det var jo den jeg egentlig ville ha, men jeg klarer meg:) Den er litt gul, men den setter sminka så bra, den er veldig myk og lett og gjør ikke huden så kakete, jeg har den i fargen SL0 9HW, jeg er usikker på de forskjellige fargene på dette produktet da alle så veldig like ut, men jeg tror heller ikke at hvis det er eventuelle andre farger at de er noe mer annerledes enn denne i fargen.

Bortsett fra dette kjøpte jeg en svamp til 36 kroner tror jeg? Jeg kjøpte også en rosa en i tillegg, men den fant jeg ikke akkurat nå så den må jeg nesten lete etter i det rotet som jeg har på rommet mitt, hahah!

Håper alle får en fin lørdagskveld!


<3

Likes

Comments

heisann! Akkurat nå ligger jeg i sengen min og ser på Suicide Squad, eeelsker den filmen! Sikkert tredje gang jeg ser den eller noe, haha<3 har dessverre blitt syk så har ikke fått oppdatert bloggen så ofte den siste uken.. Jeg har vært frem og tilbake på skolen denne uken og er ikke på jobb i dag heller.. uff, håper jeg blir frisk snart igjen haha!Nå skal jeg lage meg noe god mat så skal jeg se ferdig filmen! Hvis noen har noen spesielle ønsker til hva dere vil lese så er det bare å skrive i kommentarfeltet;)


<3

Likes

Comments

I går leste jeg dette innlegget på bloggen til Stina, jeg tenkte først at det virket veldig interessant, men jeg tenkte ikke noe mer over det, før jeg kom over artikkelen som hun hadde skrevet om. (link til artikkelen)

Dette ga meg virkelig en idé! Klokken er ti på åtte på kvelden men jeg skal virkelig sette i gang nå. Jeg skal sette meg ned og skrive en liste på ting jeg vil endre på og ting jeg vil gjøre, og jeg skal stryke over alle punktene før jeg er ferdig!

Jeg har jo slitet en del før og det er fortsatt noen rester igjen liksom, så da er det jo perfekt og genialt å få orden på alt nå:)

- Aleksandra<3


Likes

Comments