Hej, många frågar hur kommer man över någon? Svaret är det är nästan omöjligt om du har riktiga känslor för personen, det spelar ingen roll om tänker på det värsta med den personen eller slutar tänka på personen. Många tror att man kan kontrollera över sina känslor men alla de är fel känslor är inget som man kan kontrolera över, känslor för någon är som vilka känslor som helst och kan man kontrolera över rädslan när man ska bli och inte bli rädd? Nej! Det kan man inte. Men kom ihåg att bara för du har känslor för någon ska du inte va med den personen mot dens vilja och det kommer inte alltid att sluta så som man vill och det måste man kunna acceptera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är trött på allt. Jag orkar inte med att säga att jag mår bra eller att låtsas som om inget hänt. Jag kan lova att jag inte är den ända som känner så, jag kan inte heller ba den ända som säger att jag mår bra utan att göra det bara för att jag är rädd för vad folk kommer tro. Genom åren har folk sårat mig vilket har gjort att jag har stängt av mina känslor men det hjälper inte dom kommer helatiden ur små springor och jag kan inte kontrolera dom. Ingen har någonsin kunnat göra det men det som har gjort är att dom har stått upp mot det att dem jar ståt bakom sina känslor och inte bryt sig om vad andra tycker. Jag vill att jag ska vara sån som står upp för det jag tycker eller bryr mig inte vad andra tycker men det är jag inte det är kanske inte det svåraste att ändra men rädslan kommer alltid när jag försöker. Jag vet att det är svårt men försök det kommer löna sig. Till slut kommer man va den personen som står upp för sig själv och den som inte bryr sig om vad andra tycker.

Likes

Comments

Hej! det här är mitt första inlägg så jag tänkte att ni kunde ställa lite frågor jag kan svara på eller om det är något särskilt som jag ska skriva om.

Likes

Comments