Har kommit hur mycke snö som helst nu 😱 tur vi har slungan för handskotta hade vi aldrig hunnit med.

Nu har vintern verkligen dragit igång.
Dottern har åter igen börjat med slalomen och fick lillebror som alltid varit så anti att testa, även jag bet i det sura äpplet och tvinga på mej pjäxor och skidor. Nu är vi igång hela familjen och jag är sämst av oss alla 😝 men men mitt mål som nybliven 30åring är att lära mej konsten att åka.

Även serietävlingarna i längdskidor har startat för barnen. Detta är absolut den stressigaste tiden på året 😓

Vardagsrummet har fått komma lite i sista hand men nu börjar det bli klart. Det får iaf duga så länge. I helgen kommer det besök så nu blir det bara att städa och fixa så det inte är ett rent kaos efter alla projekt 😝

Glömde ju ta ordentliga före-bilder så fick återanvända en från när vi flytta in

Har äntligen ställt upp böckerna av Charles Dickens som jag fick ärva av pappa. Känns skönt på nå konstigt vis. Nu står dom så fint i stringhyllan som vi hitta i en av barnens kattvindar när vi flytta in och som nästan åkte på tippen. Tur att jag hann rädda den.

Fick lite abstinens efter att ha sålt mitt stora akvarium så nu har jag även skaffat mej ett 30L nano. Drömmen är dock ett 120L Juwel 😍 men det får vänta lite 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helt otroligt! Vart tusan tar tiden vägen? 😱

Hösten blev inte som jag tänkt mej kan man ju säga för jag fick fast anställning på Färgbröderna 😍 känns så otroligt bra att veta att man har 50% där så att räkningarna kan betalas utan ont i magen. Detta har gjort att jag har öppet varje förmiddag på salongen samt försöker klämma in nån kväll då och då.

Så man kan väl säga att jag i princip nått det mål jag hade, att ha ett fast jobb innan 30 😝 för nu är det inte långt kvar till födelsedag.

Tog upp en gammal hobby här om dagen, men oj va tungt det gick att rita å måla med akvarell. Fick dock ihop en liten tavla som får hänga i hallen så länge.

Ikväll började jag istället måla på en större yta. Har gett mej tusan på att göra ett lyft av vardagsrummet till mitt 30årskakas 😁 renoverade upp ett skåp för ca 1månad sen och det blev väl en liten spark i baken att ta tag i rummet. Vi får hoppas att det blir bra.

Färgen jag valt till väggarna är Nordsjö, kulör NO.00.33, en härligt blyerts grå ton. Samma som jag har i hallen 😊 men gillar den verkligen.

Då vi har en del tunga möbler och mitt stora akvarium får jag måla en bit i taget och sen göra en rokad på möblerna för att måla vidare så det kommer ta sin lilla tid. Har ingen riktig plats att flytta ut allt ur rummet.

Och är det nån där ute som har konstgjorda blommor dom vill bli av med för en billig peng får ni gärna höra av er. Har en pyssel idé men vill inte köpa nya blommor då dom ändå ska plockas isär 😊

Gott nytt år på er så hoppas jag kunna göra ett nytt inlägg om ca 1vecka 💖

Likes

Comments

Alldeles för snabbt. Hade varit skönt med lite sommar iaf innan det är dags att börja skrapa rutorna på morgon. Iofs har jag redan hunnit göra det en gång under de två veckor T var iväg på kurs.

Att fixa och dona med allt här hemma när man är själv med två vilda barn är ju inte det lättast. Imponeras av er som har det såhär på heltid 💖

Lite hann jag renovera iaf. Öppna spisen är nu klar att användas. Den gick från fult irritations objekt till riktigt snygg inredning.

Allt vitt är vanlig väggfärg och det svarta är gammal hederlig spissvärta 😍

Är otroligt nöjd måste jag säga. Nu kan jag sitta här inne å värma mej när kylan biter utanför

Likes

Comments

Fort när man har roligt! 😊

I juni började jag åter igen på Färgbröderna som sommarvik. Mycke hade jag glömt men med Evas hjälp kom man snabbt på banan igen. Eva var min mentor förra sommaren och försökte lära mej så mycket hon bara hann om färg. Hon är som ett levande färglexikon 😍tyvärr slutade hon vid midsommar och det känns väldigt tomt utan henne.

Annars trivs jag väldigt bra, men känner ändå att det ska bli lite skönt nu när hösten kommer så man kan ta det lite lugnt. Heltids jobb + ett antal kvällar / v i salongen har satt sina spår.

Trots full rulle har vi hunnit med en hel del mys också. Bad och middag ute i nästlingen, hill climb i Rättvik, dans på Orrskogen under dansbandsveckan m.m

Har även lagt lite sten och skaffat husdjur som bestämde sej för att skaffa bebisar 😍

Thomas kämpar på inom försvaret och är nu iväg på sina 2sista utb. veckor för att ta lastbilskortet. Är rejält avundsjuk! Men, nu är även jag på G så jag hoppas kunna gå Gu-Fn nästa år 😁och innan dess ska en hel del cm bort från denna kropp och kondisen bli betydligt bättre så jag har tagit mej an en rätt stor utmaning. Mer om den kan ni läsa om på

http://nouw.com/nyajag

Kram på er 💕

Likes

Comments

Vet inte riktigt vart jag ska börja 😊
Mycke har hänt sen jag sist skrev. "Hallen" i källaren är nästan klar. Det var inte det lättaste att skära ut stencilen men snyggt blir det. Vi har nu börjat fixa inne i själva källaren där oljepannan stod förut. Kommer bli väldigt bra när vi väl är klara. Om jag får bestämma kommer det bli typ snickarbo istället för tvättstuga pga avloppsproblemet jag berätta om i förra inlägget 😁just nu ser det dock mer ut som ett rörigt förråd. Men det blir bättre när vi väl sorterat allt.

Färg hit och färg dit, lite samma men ändå inte. Jag har äntligen gått en utbildning jag varit sugen på i några år. Jag kan nu stolt säga att jag är manikyrist med gellack diplom 😍 1maj tog jag även steget och öppnade en liten salong i Malung. Känns så otroligt bra

Som vanligt håller vi ju på med massor av delar samtidigt. Vi försöker dock hålla oss till ett ute och ett inne för att inte få totalt kaos.

Nu har vi börjat ta tag i trädgården. Sonen som fyllde 7 i maj fick äntligen en sandlåda. Vi använda den trasiga dammen och det blev perfekt. Vi har även hämtat mer natursten så vi kan lägga intill huset och alla rosenbuskar runt gamla stenaltanen är nu väck. De stenar som legat som en gång ner till hallonen har vi även tagit upp så de kan flyttas. Mycke kvar att göra men kommer bli bra när det är klart.

Likes

Comments