Åt helvete med en redaktionell plan

En introduktion kanske är rimlig ändå. Jag heter Elinor. Fram till att jag var 18 hade jag dubbelefternamn. Idag heter jag bara Elinor Alderbro. Idag är jag 26 år gammal och bor på Södermalm. Egentligen är det rätt identitetslöst att presentera vart man bor sådär snabbt, typiskt Stockholmsgrej. Som att personligheten sitter i adressen. Det gör den inte. Jag är uppvuxen söder om stan, eller kanske Öster om stan. Beror lite vem man frågar. Men när vi pratar om uppväxt vill jag också klämma in att jag är ensambarn. Nått som intresserar folk. Inte vet jag riktigt varför. Kanske är det specifika karaktärsdrag eller bara nått som sticker ut från den traditionella familjebildningen. Men ensambarn är jag, och har inte speciellt mycket mer att säga om det.

Och vad jobbar jag med? Underhållning, film eller ja, kultur. Kalla det vad du vill. Jag har pluggat media, berättande och teater. Allt i olika former, i olika skolor, i olika delar av världen. Livet har varit ett äventyr och otroligt göttigt mot mig. Jag har fått varit med om mycket, jobbat med balla människor och lärt mig att det finns så spännande jobb. Nu är jag lite i en fas där jag försöker lista ut vad jag ska göra härnäst. Det är så mycket man vill göra, skriva och producera. Men hur detta ska ta form. Ja, det försöker jag komma på. Men 40 timmar i veckan jobbar jag p�� ett mäktigt ställe, som gör coola filmer & serier med otroligt goa människor. Dessvärre har jag inte mött dessa otroligt goa människor speciellt mycket det senaste halvåret pga pandemi. Detta har resulterat i att mitt kontor lämnat Sveavägen och ligger cirkus 3m från min säng. Detta leder till att klockan ringer 08:55 istället för 07:11 Gud så ointressant att prata om.

Vad gör jag när jag inte jobbar, pratar om vad jag bor eller agerar ensambarn? Inget speciellt. Jag är 200% en soffpotatis. Älskar att lyssna på poddar, scrolla på telefonen och se på diverse serier på Svenska. Jag älskar att prata musik, blir ofta ganska nördig. Ni vet grejen va? Vill prata textanalys, vackra ord och fina refränger. Med andra ord, en vidervärdig människa. Jag gillar att dricka vin också. Vin, alkohol och bubbel med vännerna är en stor del av min vardag. Jag har brokiga och babbliga kompisar. Jag älskar dom, så mycket. Känner mig blessed att just jag får ha det så gött. Sen gillar jag saker som att laga mat. Mycket pasta med grädde och ost. Inget orginellt här inte. Hatar att röra på mig, alltså H A T A R. Komiskt pga att jag i perioder har jobbat med Hälsotv och träningspoddar. Det ni. Det handlar om att kunna chocka folk. Älskar också skrivandet, att få va personlig och gå in på djupet. Skiva om kärlek, känslor och alla killar man någonsin har varit besatt av. Det va typ det.

Vad kommer ni få läsa om? Ja, mina år i sociala medier studier säger att jag borde satt upp en redaktionell plan gällande denna blogg. Jag har en vision. En tanke. Men hur vi ska komma dit? Nej det har jag NOLL aning om. Men som sagt, det kommer bli kul. Jag tänker. Roliga saker som trendar här och var, en jävla massa känslodravvel och lite bubbliga bilder från mitt glassiga liv. Kommer bli kanoners

Gillar

Kommentarer