Bara en väldigt kort sammanfattning av det jag gjort senaste dagarna, mycket mer men blivit så mycket sämre på att ta kort och redigera. Får nog tänka om.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Sensommar i stickat från Lindex, bra kap, och kjol från Pull&Bear som köptes i Barcelona för att förbereda mig inför hösten. Strosade runt i blöt skjorta och sand i bikinin efter en dag på stranden, och kikade på höstkläder. Mixade känslor det där. 

Likes

Comments

Klänning var en gåva av Mamma, see by chloë och sedan bestämde jag mig för att göra en outfit med den, nyvaken och direkt ur duschen. Skor - Zara, Blazer - HM, Skjorta - Bläck.

Likes

Comments

Sommaren 2015 är sommaren jag flyttade hem från Oslo. Jag bodde med vänner och jobbade för fullt där borta. Men hemlängtan tog över vardagen så jag bestämde mig för att packa mitt och åka tillbaks (till mitt land, SD. Hörde ni det där?) Fina Sverige bjöd på jobb direkt, andra året på Nelly.com outlet och dåligt väder. Men detta inlägg handlar om Way Out West i Göteborg, 13-15 Augusti.

Min partner in crime Melina och jag bokade hotell (Grand Hotel Opera = värt pga hotellfrukosten) och sov där på nätterna. Eller ja, kanske inte hela natten. För det började med att vakna senast 9 på morgonen, äta oss fulla, dricka oss fulla (på juice. Vad annars) och åka vagnen (storstadsord) till antingen ett ställe vi kunde äta eller parken där vi hängde med annat fint folk. Sen så drog man in och stressade till alla möjliga favoritartister/band och åt oss halvmätta på dorritos och öl.

Bra tryck på artister, scener och vädret. Bra människor och alla var så överdrivet fulla på livet, inte alkohol. Sen drog man till bananpiren med taxi och frös där ett par timmar för att åka hem tidigt på morgonen.


Bilder tagna från Melles blogg (melle är ett fint smeknamn absolut) som hon tagit med GoPro eller mobil.

Likes

Comments

​Hej där. Mitt namn är Alda som ni kanske redan gissat, och jag är en tjej på 20 år bosatt i lilla Borås. Sammanfattar mig kort: jag älskar fikastunder, bra kaffe och att slå på snooze-knappen på morgonen. Jag stressar alltid till bussen och sminkar mig 3 gånger per vecka. Om ens det. Jag har haft fem bloggar tidigare men som det brukade bli, tröttnade jag och loggade ut. Nu är jag mer intresserad av att blogga pga en mycket speciell vän till mig. Melina Atterflod. Hej Melina, hur känns det att vara min flitigaste följare? 

Förutom att jag är en livsnjutare, eller helt enkelt lat, så gillar jag att resa och leka med kläder. Brukar vara den som dansar mest intensivt på dansgolvet och den som yttrar mig om mina åsikter hur och när jag vill. De va de. Finns mer, men det kommer... 

Kram 

Likes

Comments