Ska man behöva må så här?

Måndag och en ny vecka har vi framför oss.

Tänkte uppdatera lite om mitt mående då det just nu inte alls är bra. För ca 3 veckor sen så mådde jag så dåligt så jag va tvungen att börja ta både ångest medicin och sömn medicin som jag fortfarande tar. Och dem har funkat jätte bra fram till i lördags för nu känns det som om allt bara stupar nerför och att det inte finns någon botten på hur dåligt jag kan må. Har världens ångest som är sjuk jobbig o tar en jäkla massa energi som jag helst vill lägga på annat roligt. Sen så  fryser jag sjukt mycket på kvällarna och nättera så jag har fått börja sova med långärmade pyjamas på mig. och inte nog med det så har jag pulserande värk som kommer och går på högersidan vid pannan och tinningen.
Jag är så extremt rastlös med men samtidigt så här jag absolut inte lust att göra någonting heller.

Här även fått besked från öron näsa hals kliniken på sjukhuset att dem inte kan hjälpa mig med bihålorna då mina rönken bilder visar att jag har utbreda polypösa förändringar i näsa och bihålor så jag måste åka till Norrköping för att ev få kirurgisk hjälp.  Och det läskiga är ju att om man googlar på utbreda polypösa förändringar så kommer det nästan bara upp massa saker om olika stadier om cancer och det skrämmer mig något enorm för tänk om jag har det nu. men samtidigt så tror jag inte att sjukhuset skulle skicka ett brev utan att jag skulle så mer info om jag hade det. Men jag blir ju självklart sjukt orolig över vad det betyder, sen är det extrem ångest över att jag måste åka iväg till gran kommunen för att få hjälp. För om jag nu får opereras som jag hoppas på så lär det ju inte va det roligaste att åka kolektiv trafik och tåg hem när man garanterat har ont och känner sig öm. Men bara hålla tummarna nu att det går fort innan jag får tid nu så jag slipper vänta flera månader till.

Nu måste jag sova och hoppas på att jag orkar gå iväg till hantverkshuset i morgon.

Och sen vill jag tacka alla er läsare för alla kommentarer och kärlek ni sprider till mig ❤

  • 2018

Gillar

Kommentarer

rosakuriosa
rosakuriosa,
fina du! lider med dig 😟 Jag vet precis hur det känns, jag har generaliserad ångest. jag tycker du borde gå och prata med någon, kbt är bra mot ångest ❤️ styrkekramar!
nouw.com/rosakuriosa
Kamilla,
Fina du, ångest är hemskt. Hoppas att du orkar gå på Hantverkshuset imorgon. Kram från mig.
kamillaskamera.com/
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Finaste du, lider med dig! Ångest är så hemskt att ha <3
nouw.com/sofialissmyr
Arnshelm
Arnshelm,
Hoppas allt går bra🌸 😘
nouw.com/arnshelm
Malin
,
Hej Rebecca!!
Nej du ska inte behöva må såhär! Jag har nu äntligen fått bra hjälp. Av en gubbe som är utanför vården som säger att han är till för att hjälpa. Utan honom vet jag inte hur jag skulle mått. Om du vill så får du gärna nr till han.
Kram Alvins mamma Malin
ZannaSvard
ZannaSvard,
Förstår ditt mående, det är som en bergochdalbana ibland. Gud så jobbigt skulle oxå behöva ta mej till en läkare för mina öron😏 Kram🌸
nouw.com/zannasvard
sannapetersson
sannapetersson,
Men fy, hoppas allt går bra med dig! Och läsa på om saker är nog de värsta man kan göra, ändå gör man de 😪
nouw.com/sannapetersson
theamartinsson
theamartinsson,
Åh men fy, hoppas allt blir bättre!!💖
nouw.com/theamartinsson
Bebisjuni2018
Bebisjuni2018,
Hoppas att de blir bättre med dig snart 🌸
nouw.com/bebisjuni2018