Ska jag opereras?

då va det exakt 2 veckor sen idag jag publicerade inlägget innan 😂 så tänkte lägga upp bilder jag tagit dem här 2 veckorna

mitt mående är inte världens bästa. Jag kan vakna på morgonen och känna att jag bara älskar livet och allt går som jag vill sen på eftermiddagen kan jag från ingen stans känna att allt bara håller på att rasera och att varför ska jag gå här och va glad för. Är ju ändå ingen som bryr sig liksom (finns massor folk som bryr sig om mig, men det är känslan jag får) sen bir man att och frustrerad över att man ska behöva må så här skit... Men jag kan ha dagar som är jämna med antingen mår jag skapligt eller så mår jag skit liksom. det är bara att leva vidare.

under dem här 2 veckorna har man ju självklart hunnit gjort massa saker.

Jag har varit hos öron näsa hals läkaren på undersökning, slutade med att jag just nu faktiskt går jag på kortison kur igen. sen blir det rönken och efter det om mina bihålor inte har blivit bättre så blir det operation. så jag är faktiskt små rädd för att opereras men det lär ju bli 100 ggr bättre om jag gör det.

Vi har hunnit va på biblioteket, massa möten, i Tornby några ggr och i stan. och så självklart har jag varit på praktiken och i ataljen. sen har jag varit sjuk.

sen vädret ska man ju inte prata om. det har varit helt underbart fint och vitt ute. och blaskigt. och nu igen är det snö 😍

Gillar

Kommentarer