Fredag den 13e

Ifall ni har missat det så är det ju fredag den 13e idag, många säger ju att just denna dagen är en oturs dag. Varför vet jag inte och har inte orkat googlat fram varför det sägs så i folkmun. Någon av er kanske vet varför det sägs att det är en otursdag idag så kommentera isåfall.

Idag har jag tvättat hela dagen, så nu är all tvätt tvättad är så skönt att ha det avklarat. Har varit yr nästan hela dagen med, dock börjar det släppa lite nu som tur är. Har virkat lite med, håller på med julsaker just nu att virka. Fick tillomed lite ro att sätta mig framför datorn, så klickade hem lite saker från matsmart så nu väntar jag på paket som kommer nästa vecka. Dock så får nog pappa köra mig så jag får hem det, ska väga ca 20 kg och det tänker jag inte gå och bära hem själv.

Nu blir det att koppla av i soffan med en kopp te och kolla på någon film, är alltid lika svårt att hitta någonting som man vill titta på som man inte har sett. sen brukar jag va ganska kräsen när det gäller filmer, så det blir svårare att hitta någon.

Gillar

Kommentarer