Första dagen i skolan!

Idag började albin skolan igen, och båda barnen var jätte trötta i morse. Men vaknade glada iallafall. Albin var så taggad på att få träffa alla kompisar igen, och äntligen få ge sina lärare julklapparna som dom skulle fått innan lovet började. Men Albin blev tyvärr sjuk sista veckan så han kunde inte ge julklapparna då.

Anna-Belle brukar ju sova till 9-10 tiden så efter ca 30 min vaken i morse kom hon på att det var för tidigt att vara vaken så då började hon gråta som bara den och ville sova, men var ju tvungen att klä på henne alla ytterkläder och självklart blev det ännu värre då. Hon hatar att ha massa kläder på sig. Men som vanligt somna hon så fort vagnen kom i rullning.

Dagen här hemma har varit lugn, har virkat lite och kollat på några filmer. Till middag blev det ugns grillad kyckling med pommes och bea sås.

Nu sover Anna-Belle efter massa strul igen med magen. Och Albin håller på att soman han med. Trodde Albin skulle vara mycket tröttare idag efter skolan men tydligen inte. Men tar ju några dagar att få in vanliga rutinerna igen. Snart blir det att sova för mig med, då vi ska upp tidigt i morgon med.

Gillar

Kommentarer