Dem hitta varandra

Idag har det varit en stress dag.. först lämnade jag Albin på förskolan och hade 20 min på mig att ta mig till praktiken. Och efter praktiken så hade jag 7sjugo kurs som började 20 min efter praktiken. Och sen va det bara att stressa iväg och hämta Albin på förskolan och fortsätta att stressa till stadsmissionen.

För idag va det julavslutning på unga föräldrar som kommer att läggas ner idag, tycker det är så synd för den verksamheten är bra. Albin hittade en ny kompis som han lekte jätte bra med så nu blir det förhoppningsvis några träffar med den familjen. Albin fick 2 böcker av stadsmissionen som han tycker är roliga. ena boken handlar om kroppen och såklart så är ju Albin i en period då bajs kiss och snoppar jätte roligt 😂 så den boken blev jätte populär i hans ögon. Vi fick även presentkort av dem som julklapp.

Han med och kolla in på Cubus med då dem har 30% på alla kläder nu ikväll inne i stan så blev 2 jeans som jag måste ha då mina gick sönder för någon månad sen. Så ett av presentkorterna kom till användning ikväll redan. Jag ville så gärna gå in på yvers Rocher för dem hade 50% på allt i butiken. dock är butiken jätte liten och va världens kö och jag hade ju Albin med mig så det va bara att glömma att försöka gå in där då kön va så lång så att den tillomed va utanför butiken.

Så nu är jag helt slut i kroppen. Så får bli att kolla på serien salem på Netflix och sen sova snart

Gillar

Kommentarer