Är så tomt här nu

Dagen har gått så fort idag. Har plockat ihop massa porslin som jag inte ska ha kvar, så blev av med lite förut idag och pappa ska hämta resten i morgon.

Albin är hemma hos sin pappa nu igen, och det är så tomt och tyst här utan han. Käns som jag inte är hel utan han hemma.

Innan Anna-Belle föddes tyckte jag det var lite skönt att han åkte hem till sin pappa för då kunde jag göra vad jag ville utan att tänka på någon annan. Men kan ju inte göra det längre. Kan inte bara gå ut och vara borta flera timmar eller springa i massa affärer för nöjes skull. Så känns som om jag är fånge i mitt eget hem. Delvis så vill jag lnte gå ut pga pandemi och för att Anna-Belle inte vill ligga i vagnen. Men samtidigt så vill jag ju så gärna vara mer ute och träffa folk och bara gå och glo i affärer.

Hoppas att pandemin lugnar ner sig snart så att öppna förskolan kan köra igång så man kan komma i väg och träffa folk igen. Jag han aldrig gå på den då jag tyckte att Anna-Belle var för liten och var för jobbigt att gå iväg och bråka med massa kläder. Men nu snart 4 månader senare så är jag så trött på att bara prata med vården och inga andra.

Nu blir det att bädda ner mig i sängen och förhoppningsvis soman utan massa tankar som ska börja dycka upp.

Gillar

Kommentarer