Header

Finns det liv efter döden?

Det är nog en fråga dem flesta har ställt till sig själva skulle jag tro.

Är allt bara slut?

Eller är allt bara helt svart?

Eller föda vi om på nytt?

Blir vi andar/spöken?

Finns ju faktiskt en eller flera dokumentärer om barn som påstår dem hart fötts om på nytt. Det är faktiskt lite skrämmande tycker jag. Hade iallafall varit sjukt skrämmande om Albin kommer och säger att han inte alls heter Albin utom Agda och att "hon" dog år 1827 och blev 93 år gammal. Och berättar vad hon bodde så man kunde hitta info om henne när hon levde.


Sen kommer ju det här med Spöken, Andrar, Energier, Demoner och poltergeist. Finns något av dem på riktigt eller är det bara någonting våra hjärnor spelar fram för oss.

Ärligt talat så tror jag på att det finns, men ändå inte, jag känner ju obehag ibland och konstiga saker har hänt hos mig. Men allt har säkert en normal förklarning om det som händer.. kan även ibland se i ögonvrån att någonting går förbi mig men när jag kollar så är det ju självklart ingen där.


Har ni upplevt något övernaturligt?

Isåfall vad?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ännu en dag hemma då Albin har varit hes idag och blek med för den delen. Men han är pigg och glad och full fart på.

Jag och Albin va ju på biblioteket den 24e januari och lånade boken elefanten som så gärna ville somna. och jag är helt fascinerad över att den boken faktiskt funkar på Albin. Nattningen hemma hos mig brukade ta mellan 2-4 timmar. nu tar det mellan 10-40 min. är så skönt att äntligen slippa allt onödigt bråk vid läggningen. så det är verkligen en bok som jag kan rekommendera till er trötta småbarns föräldrar som vill ha mysigare stunder på kvällen med barnet ❤

Likes

Comments

idag är det ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag HURRA HURRA HURRA!


Med en enkel tulipan
Med en enkel tulipan,
uppå bemörkelseda'n
vi har den ääran,
vi har den äran att gratulera!

'

Grattis pappa på födelsedagen <3

Likes

Comments

Igår va vi inbjudna till kyrkan då Albin fyllde 5 år förra året så skulle alla 5 åringar va med på gudstjänst 😍 både jag och Albin tycker faktiskt om kyrkan, bara känslan av att va i en kyrka är lugnande. Albin vill gå in i kyrkan nästan varje dag när vi är på väg hem från förskolan.

Men igår tyckte jag Albin så jätte blek och sjuk ut. både Timmy och min pojkvän sa att Albin inte alls ser blek och sjuk ut, men en mamma har aldrig fel 😂 natten till idag har mammas stackars pojke hostat jätte mycket så idag fick han vara hemma med mig då jag inte viste hur han skulle vara idag. Men Albin har varit pigg och full fart hela dagen så imorgon blir det dagis 😀

både igår och idag så här vi ju självklart varit iväg och åkt pulka, man måste ju passa på nu när snön är här man vet aldrig när snön försvinner o om det kommer mer snö senare 😊

Likes

Comments

då va det exakt 2 veckor sen idag jag publicerade inlägget innan 😂 så tänkte lägga upp bilder jag tagit dem här 2 veckorna

mitt mående är inte världens bästa. Jag kan vakna på morgonen och känna att jag bara älskar livet och allt går som jag vill sen på eftermiddagen kan jag från ingen stans känna att allt bara håller på att rasera och att varför ska jag gå här och va glad för. Är ju ändå ingen som bryr sig liksom (finns massor folk som bryr sig om mig, men det är känslan jag får) sen bir man att och frustrerad över att man ska behöva må så här skit... Men jag kan ha dagar som är jämna med antingen mår jag skapligt eller så mår jag skit liksom. det är bara att leva vidare.

under dem här 2 veckorna har man ju självklart hunnit gjort massa saker.

Jag har varit hos öron näsa hals läkaren på undersökning, slutade med att jag just nu faktiskt går jag på kortison kur igen. sen blir det rönken och efter det om mina bihålor inte har blivit bättre så blir det operation. så jag är faktiskt små rädd för att opereras men det lär ju bli 100 ggr bättre om jag gör det.

Vi har hunnit va på biblioteket, massa möten, i Tornby några ggr och i stan. och så självklart har jag varit på praktiken och i ataljen. sen har jag varit sjuk.

sen vädret ska man ju inte prata om. det har varit helt underbart fint och vitt ute. och blaskigt. och nu igen är det snö 😍

Likes

Comments

Dagen har varit ganska lugn. har inte hänt så mkt på förmiddagen idag på praktiken. gjorde ett gäng mackor 1 sallad och städning. va en sån lugn dag så jag gick hem redan vid 11 tiden idag.

Nu på eftermiddagen så följde jag med sonens pappa till Tornby med killen, Albin och 1 tjej. Så det blev 2 par skor för Albin kommer upp bild på skorna i morgon.

Jag är så trött idag. märks att förra veckan va jobbig med lite sömn.. Så imorgon ska jag försöka sova ut 😍

Det har även gått bra utan snus idag och igår. jag känner att jag kommer lyckas att sluta snusa om det fortsätter så här 

Likes

Comments

Oj vad tiden går fort :) idag är det 3 veckor sen jag slutade röka. Det har gått hur bra som helst, har inte ens haft besvären med att man måste ha någonting att "suga" på.. känns faktiskt riktigt bra att ha klarat av att sluta röka, men jag va ju samtidigt sjuk för 3 veckor sen med världens jäkla jobbigaste hosta med, den är med borta nu som tur är. Så nu ska jag ge mig på att sluta snusa xD så tog min sista snus i går vid 2 tiden. Dock lär jag inte få någon stötning nu av killen, för enligt han så kan är det jätte farligt att bara sluta. man kan ju bli dödssjuk tydligen, Jag har aldrig hört att folk blir så sjuka så att dem inte klarar sig själv utan att behöva läkare runtomkring sig.

Likes

Comments

Ja vad ska man säga, Jag är extremt trött på att ha kronisk bihåleinflammation just nu.. halva högra sidan av mitt ansikte har värkt både igår och idag, har ont i örat och tänderna med på grund av bihålorna. Och min genom täppta näsa ska vi inte alls prata om 😂 antingen rinner det som vatten ifrån den eller så är det så tjockt så att jag inte ens kan snyta ut lite gran.

Läkaren jag har haft har inte alls vilja hjälpa mig så att jag kan bli "frisk". Jag har ju använt samma nässpray i 4 ÅR och den hjälper knappt. Och jag har försökt att få tag i min läkare i 1 ÅR utan resultat... Så i november så frågade jag min läkare som jag har pga min astma, varför den andra läkaren inte svarar på telefon eller mejl. Och då säger hon att han slutade för 2 år sen.... Och hon tyckte det va jätte konstigt att han inte hade skickat vidare mig till öron näsa hals mottagningen när han slutade.

så nu har jag äntligen tid på öron näsa hals mottagningen den 25e så nu hoppas jag på att jag får den hjälp jag behöver, det vill säga en operation.

Nu ska jag dricka upp mitt te och kolla på gåsmamman 😀 hoppas att ni har haft en bra dag

Likes

Comments

Dagen har varit relativt bra. Den började bra iallafall och jag kände mig glad, men det varade ju inte allt för länge för nu på eftermiddagen har det bara gått utför. Vet inte ens varför jag ska må så dåligt just nu. Är så många bra saker som händer men ändå känner jag mig totalt värdelös och orkeslös. Och jag vet att jag är långt ifrån värdelös men känslan är jobbig att ha.

Jag va på praktiken idag, idag blev det bakning och stekning av fisk.

Här även hunnit med att gå till Tornby och kollat second hand affärer efter me to you nallar men som vanligt hittade jag inga där 😂 så gick och kollade lite i i-huset. Och jag blev så förvånad när jag såg att 1 av affärerna har börjat sälja dem nallarna. Så jag kunde ju inte gå därifrån tomhänt 😍 så jag köpte med mig 2 muggar och 1 kort 😍

Nu blir det att äta lite pizza och kolla på film, och lägga sig i sängen sen och försöka sova ☺

Likes

Comments

Förra veckan va inte alls på min sida. Jag har haft en extrem ångest period. Så jag orkade inte ens gå iväg till praktiken. men den här varit bra med. Jag och Albin har myst massor och badat. blev också en hel del färdigmat  när jag inte kände för att laga mat hemma.

Blev även en sväng till Norrköping i lördags med killens bror och hans flickvänn. Så Albin hittade 1 kudde och 1 vas som han ville ha i sitt rum.

Och igår va vi bjudna på 1 års kalas 😍

Likes

Comments