Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Asså herregud. Behöver inte skriva så mycket. Det är helt fantastiskt fint här. Igår åkte vi till Uluwatu Beach, det var så himla fint väder, jag somnade på stranden och känner att jag sakta men säkert börjar få färg på kroppen. Äntligen!

Likes

Comments

Hej! Tänkte att jag börjar med bloggandet lite lätt här i Bali så gott jag kan för er som vill följa med på vår resa.

Syftet med bloggen är att underlätta för mig och er då det blir svårt för mig att meddela om vad jag gör under resan för alla som undrar(pga tidsskillnad framförallt)men också för er då allt är samlat på ett ställe, sen kanske inte alla vågar/pallar fråga även fast de har egna funderingar. Jag vet att jag själv är jätteintresserad av att veta minsta lilla när mina vänner reser!

Hur som helst, om vi sammanfattar själva resan så var den lite omständig men ett par problem som dök upp. Vill inte gå djupare in på det, men tråkigt var det. Vi har dock lyckats lösa det så det känns bättre nu.

Väl framme var det så sjukt varmt! Solen var inte framme men det är ju ett sånt otroligt tropiskt klimat så det är inte sant, vilket man säkert märker på bilderna.
Jag har haft höga förväntningar faktiskt och jag är inte besviken men håller tummarna på att solen är framme imorgon, vill solaaa!! Vi har hittills gått ut och ätit lunch med familjen som vi är här med och Linnéa och resten har fått sköta lite mat och sånt då jag gick och la mig vid 6 tiden och vaknade 12.. I skrivande stund är klockan 02:15... Snacka om jet lagged!

Jag är så taggad för denna resan! Bali är verkligen en av mina drömdestinationer så nu går en dröm i uppfyllelse!Likes

Comments