TOP 6 ALBUM 2017

Jag älskar hiphop, jag älskar musik och det finns inget bättre än att bara kunna plöja ett riktigt bra album om och om igen..! Här kommer en lista på de 6 album som jag tycker var varit bäst 2017!
Plats 6: Tjuvjakts nya "Pojkvän" med "Tårarna i Halsen" är både kort och har fler svaga låtar. Men jag älskar både singeln och  "Mittenfingret upp", så de får femte platsen!
Plats 5: Den här ger jag till min favoritrappare och hans album "Lofe". Jag hade hoppats på mer tung rap men älskar de nya budskapen och influenserna!
Plats 4: The Chainsmokers golvade till och med mig med sin platta. Jag brukar inte gilla sån musik men "Memories...Do Not Open" var legendariskt.
Plats 3: "Den Första Är Alltid Gratis", Om Håkan Hellström är kung så är Veronica Maggio drottningen av gåshud och texter som träffar rakt i själen, Magi. 
Plats 2: Ed Sheeran släppte ett album från en annan värld. Oj vad jag har pumpat den. Singlarna var guld och Eraser är en ny favoritlåt hos mig! ÷ (Deluxe)
Plats 1: Hov1 släppte sitt debutalbum Hov1. "Så här låter vi när vi släpper ut Sveriges starkare debut", det här är början på en riktigt spännande epok inom svensk hiphop, det är jag säker på, de grabbarna kommer skriva historia!

Listan utgård endast utifrån MIN smak och MINA åsikter, inget annat. Rekommenderar er att lyssna på låtarna och artisten/grupperna som jag nämnt!
Ha det bäst!
Vi hörs!

  • musik

Gillar

Kommentarer

Starkareändutror
Starkareändutror,
Älskar Tjuvjakts låt "tårarna i halsen"!👏🏼nouw.com/starkareändutror
Albin_Karlsson
Albin_Karlsson,
Jaa den är grym!😃nouw.com/albin_karlsson
anneli
anneli,
Jag har aldrig varit ett fan av hiphop då jag är metal och rock brud rakt igenom.
Men på senare tid har jag börjat gilla mer och mer metalrap om du inte har hört det så rekommendar jag det till dig 😊 som hollywood undead, linkin park, papa roach!
anneliblom.se/
Albin_Karlsson
Albin_Karlsson,
Jo men det är nice! Linklin Park och Rage Against the Machine är mina favoriter 😃nouw.com/albin_karlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229