Skolarbetet...

Den senaste tiden har jag prioriterat att må bra och fortsätta utmana socialfobin. Därför har skolarbetet tyvärr inte blivit prioriterat.
Jag har några uppgifter kvar som jag skulle behöva få gjorda innan lärarna kommer tillbaks från semester... Men det är lättare sagt än gjort. Jag måste offra så mycket energi och ångest för att få det gjort och ibland känns det inte värt det. Dessutom behöver jag hjälp då min hjärna inte riktigt fungerar som den ska efter allt som har hänt.
Så som har med skolan att göra är lite jobbigt men det är något jag måste ta tag i och något jag vill ta tag i. Därför har jag lovat mig själv att iallafall börja på en uppgift nu i veckan.
Egentligen är det inte uppgifterna i sig som är det stora problemet utan socialfobin. Det är socialfobin som begränsar mig från att kunna gå till skolan över huvud taget. Om jag väl kom dit så vet jag att mycket skulle kunna lösas där.
Jag har börjat tvivla mer och mer på att jag kommer kunna gå i skolan till hösten, men det är verkligen ingen anledning att ge upp, tvärt om! Tidspressen gör bara att jag får kämpa ännu hårdare mot socialfobin!
Det är inte långt kvar tills skolan börjar nu så vi kommer helt enkelt få se. Kanske löser sig allt som i en saga? Kanske inte. Det märks.
Tills dess får ni ha ett skönt slut på lovet/semestern!
Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Du är så stark ❤️nouw.com/mittlivsomsofia
Albin_Karlsson
Albin_Karlsson,
Du är Sofia!❤nouw.com/albin_karlsson
emmanathaliea
emmanathaliea,
Du gör det rätta, fortsätt försöka bara, jag tror på dig!! <3nouw.com/emmanathaliea
Albin_Karlsson
Albin_Karlsson,
Tack så mycket fina du ❤!nouw.com/albin_karlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229