SJUK + ADHD MEDDS

Hej på er!
Som jag sa så fick jag tillbaks bloggsuget när jag läste Aliahs blogg och förhoppningsvis kommer jag kunna hålla mig till åtminstone ett par inlägg i veckan framöver. Här kommer en liten update efter allt som hände med min ADHD-medicin.
Jag har varit sjuk hela helgen. Jag gick från skolan i torsdags på grund av medicinen och vaknade upp sjuk på fredagen... Så mycket mer än serier, sömn och glass har inte hänt den här helgen.
Som ni vet så är jag nästan lite rädd för mediciner efter allt som har hänt, ni som har följt mig länge minns ju vad som hände med Sertralinet t.ex, men jag bestämde mig för att ge Stratteran en sista chans. Istället för att ta den på morgonen som min doktor föreslog så tog jag den på kvällen som man skulle och gissa vad? Inga biverkningar. Sedan i fredags kväll har jag tagit den varje kväll och inte känt nånting, så himla skönt!
Idag är jag hemma men förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon. Egentligen skulle jag faktiskt varit med i en intervju idag och jag tänkte prata lite mer om den i ett senare inlägg.
Önskar er alla en bra vecka,
Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229