Någon form av svacka

Utmattad och nedstämd. Ångesten kommer krypandes och allt jag vill är att sova. För bara några dagar sedan märke jag knappt av min depression, nu håller den mig hemma från skolan... Kommer det alltid vara såhär? Kommer jag någonsin bli frisk?
Jag vet inte hur, men det hände. Jag ligger hemma i en ny svacka. Det var länge sen sist och det är stor skillnad mot hur det kunde se ut för ett halvår sen, men det begränsar mig fortfarande.
Depressionen, ibland tar den bara ett grepp om mig, jag får knappt göra någonting och har ingen som helst makt över när det ska avta. Det är bara att vänta... Dock var det mycket värre förr. Innan allt blev bättre så var jag oftare i svackor än på benen och de var så starka att jag inte ville leva. Nu blir jag bara trött, nedstämd och får lite ångest. Dessutom kommer de inte alls lika ofta. Så det har blivit bättre, det jag stör mig på är bara att det inte har blivit helt bra än. Men det kanske det aldrig kommer bli heller. Egentligen är det dumt att jag gnäller, jag mår mycket bättre än jag gjort och borde vara tacksam, önskar bara att jag slapp allt det här.
Hursomhelst så känns det som att detta börjar avta, det hjälpte att ta ett par dagar hemma från skolan. Om jag inte går till skolan imorgon så går jag nog på måndag igen.
Hoppas ni har det bra!
Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229